YS Halkın Polisi 357.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
30,923
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Halkın Polisi

357.Bölüm

Ekip Kabusun İçinde

Bodrum Yabancılar Şubesinde Ceydanın evi yanarken

Terörle mücadele şubesinde Ceyda öyle hamleler yapar ki

Ali Ozan müdüre saplantılı aşıktır

Başka bir kız görmek istemiyor

Ali Ozan müdür irlandada güzel bir kıza aşık oldu haberi geldi

Hem İrlandalı hem Fransız bir kız ama birisinin emirle labrotuarda sızan bir terör örgütü bir yanda yapılan olayı yangtze kaplumbağsını öldürürler klonlamaya çalışırken

Bir yerden Ali Ozan müdür iki ceydanın mücadelesi başlasın o zaman

Ekip bir falcıya baskın verir

Ali Ozan müdür sen misin

Ne iki Ceyda mı birisi bahtını açtı ve hem İrlandalı hem Fransız kızı etkilediğin için ona kızgın

Azerbaycanlı birisinin evi yanıyordur Ali Ozan müdür Ermenistanlı çocuk aşkını yollar

Yabancı şubedeki ceydanın evinden ekibi kurtarır

Kaçtılar

Kim bu

Ben Ceyda Ali Ozan müdürün bahtını açtın senin ekibini ve bahtını karartıcam

Ali Ozan müdür Ermenistanlı çocukluk aşkı Anyaya ekibinden yardım gelir

Yanındayız at silahını gerekirse çatışırız

Anya Azerbaycanlı kızı kurtarır bunu yapan kim

O gözlük satan çete Ermenistan gözlüğü satan çete kim

Bir yerden mesaj

Daha bitmedi benim çetem her yerde

Çinden bütün dünyaya yayılan bir çeteyiz

Emir müdür benim düğünümü mahaf eden çeteyi bulun

Nasıl farkedilsek bütün hepsini istiyorum

Emir müdür okadar kolay

O sevgilin Seçili bir daha kazanamayacaksın o benim sende yoluma çıkma Ali Ozan müdür senin romantikliğin iyi bana sökmez bana sevgilimle tuzak kurmayacaktın Ali Ozan müdür ava giden avlanır

Seldayla sevgiliymiş o tuzak kurduğun çetenin patronu ama Emir müdürün evlenemediği kızın en iyi arkadaşının o ayrılmak istemiş aslında planı öldürmek ama onu zehirledi Orda emir müdür olmasa ölecekti

Onu bulacağım burda bitmedi daha yeni başlıyoruz

Ali Ozan müdür ve ekibi buna pişman olacaksınız ben başkalarına benzemem

Ali Ozan müdürün arkadaşlarını ve bütün sevgilileri onları bir birlerine düşürecem

Karanlık Düşman Ava giden Avlanacak öyle Avlanacaktı bana bulaştıklarına bin pişman olacaklar
357.Bölümün sonu
@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @Gerekli24 @STARAN @Doğan

HEM TERÖR HEMDE SAPLANTIŞ IAŞK GUZEL BÖLUM
bir dahaki bölüm hem korona hem saplantılı aşk hem terör hem cinayet
Ekibin aldığı korona önlemleri kafelerde iki kişi randevulu şekilde oturacak bir kız bir erkek şekilde oturulacak
bir kız bir erkek çalışılacak ama bu ekibin başına ciddi dert açacak iş yerleri kimin evine yakınsa erkeğin evi yakınsa kız onda kalacak kızın evi yakınsa onu erkek onun evinde kalacak
ama rüyaya giren birisi emir verir herkes özellikle erkeklerin rüyasına girer kimin sevgilisi başka erkekle otururusa ikisinide öldürün ve yakın emri verir @Doğan

bir dahaki bölüm hem korona hem saplantılı aşk hem terör hem cinayet
Ekibin aldığı korona önlemleri kafelerde iki kişi randevulu şekilde oturacak bir kız bir erkek şekilde oturulacak
bir kız bir erkek çalışılacak ama bu ekibin başına ciddi dert açacak iş yerleri kimin evine yakınsa erkeğin evi yakınsa kız onda kalacak kızın evi yakınsa onu erkek onun evinde kalacak
ama rüyaya giren birisi emir verir herkes özellikle erkeklerin rüyasına girer kimin sevgilisi başka erkekle otururusa ikisinide öldürün ve yakın emri verir @Doğan
kafeleree oturamaz yasak var

kafeleree oturamaz yasak var
biliyorum da bunu yasaktan önce aklıma geldi senaryo bunu biraz güldürmek için yazdım ama sonu mutlu değil zaten ekibin önlemi daha ben o yasaklara gelmedim 2 bölüm kaldı o yasaklara gelmeme Arka sokaklara göre gittiğim için @Doğan

• Güldürdün
Reactions: Doğan
biliyorum da bunu yasaktan önce aklıma geldi senaryo bunu biraz güldürmek için yazdım ama sonu mutlu değil zaten ekibin önlemi daha ben o yasaklara gelmedim 2 bölüm kaldı o yasaklara gelmeme Arka sokaklara göre gittiğim için @Doğan
bence senaryoyu değiştir..kafede oturmasınlar dışarda yesınler

bence senaryoyu değiştir..kafede oturmasınlar dışarda yesınler
kafenin içinde değil dışında sadece isim belirtmedim mum ışığında sokak ışığı bozuluyor yazdım bodrumda bunu irlandadan uyarladım bir diziden irlandalı iki polis tam öpüşürken evlerini kundaklıyorlar @Doğan

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Umarım düzelir işlerini aksatmaz

Kötü karakter nedeni ile
Kafe senaryosunu kafelere yasak gelmeden yazıyım dedim kısmet yasak olacağı zamana kısmetmiş Ali Ozan müdür ve ekibinin kafelerdeki korona önlemi bir kızlı bir erkek randevulu 20 gibi olacak tabiki terslik olur sokak ışığı bozulur mum yakılır o kızın sevgilisi kızar
Ekibin aldığı korona önlemi başka sıkıntıyı getirir ama bunun hepsi bir rüyada verilen bir emir
@Gerekli24 @Dosi

• Beğendim
Reactions: Gerekli24 and Dosi