FF Orijinal Fifa 12 / PES 2012 Çekilişine Katılma Hakkı Kazananlar Belli Oldu

Bence oyunla ilgisi fazla olmayan Fks14'e çıkacak :D İçime doğdu :D

Bu arada bende yalnızca 39 mesajdan kaybettim :D

şuan kuralarda 1-) BesaleT 2-) Aykut 3-) Fks14 çıkmış demek ki OzaN kura çekince bunlara çıkmayacak geriye Frank Woods ile Cevaa kalıyor bence onlardan birine çıkacak :F

Bu kişilerden en çok PES / FIFA oynayanımdır belki baya oynuyorum :) Ama online oynamak gibi bir isteğim çok yok açıkçası zaten bana çıkmaz :D

Online oynarken ne oluyor karşında yapay zeka yerine gerçek biri oluyor sonuçta başka bir özelliği varsa söyle bilelim :D

Tek başına bile yeterli bir özellik :) İnsan zekasına karşı oynamak varken yapay zekayla oynamak sıkıcı bence.
Ayrıca online ligler ve dünya sıralaması olaya heyecan katıyor. FIFA'da mesela Head to Head Seasons var çok eğlenceli bir mod :) 10 seviyede lig var 10.ligten başlatıyor seni ve üst liglere yükselmeye çalışıyorsun. Ben laptop gitmeden önce 7.lige kadar yükselmiştim :D

Tek başına bile yeterli bir özellik :) İnsan zekasına karşı oynamak varken yapay zekayla oynamak sıkıcı bence.
Ayrıca online ligler ve dünya sıralaması olaya heyecan katıyor. FIFA'da mesela Head to Head Seasons var çok eğlenceli bir mod :) 10 seviyede lig var 10.ligten başlatıyor seni ve üst liglere yükselmeye çalışıyorsun. Ben laptop gitmeden önce 7.lige kadar yükselmiştim :D

Vay anasını bunları bilmiyordum :D

Fikrim değişti artık inşaallah ben çıkarım :D