Emre Ozansoy
Moderatör
Çocukken gelinliğini makasla kestiğinde içim parçalınırdı. Gelinlik için.90'lar türkçe popundan çıkamıyorum bu aralar
Klibi ilk defa gördüm. 99'daki albümünden 5 şarkı kliplenmiş o zaman. Gerçekten de çok iyi bir albüm, Sertab'ın en iyi albümü bence.Çocukken gelinliğini makasla kestiğinde içim parçalınırdı. Gelinlik için.
Ne demek ilk kez gördüm, hiçmi müzik kanallarında görmedin ya. Zamanında Kral TV'de çok çalardı.Klibi ilk defa gördüm. 99'daki albümünden 5 şarkı kliplenmiş o zaman. Gerçekten de çok iyi bir albüm, Sertab'ın en iyi albümü bence.![]()
Bu şarkı çıktığında Dünya'da bile yoktum, nasıl görebilirim kiNe demek ilk kez gördüm, hiçmi müzik kanallarında görmedin ya. Zamanında Kral TV'de çok çalardı.![]()
2000'lerin ortasında da çok çıkıyordu klibi. Videodan bile belli oluyor zaten.Bu şarkı çıktığında Dünya'da bile yoktum, nasıl görebilirim ki![]()
Açık Adres-Rengarenk döneminden öncesi yok bende. Küçükken çok fazla müzik kanalı izlerdim ama hiç Sertab'ın eski şarkılarını hatırlamıyorum.2000'lerin ortasında da çok çıkıyordu klibi. Videodan bile belli oluyor zaten.Aa
Güzel şarkı. İlk çıktığında çok dinledim ama klasik pop yani bir süre sonra sıkıyor, kalıcı değil. Ama eski şarkıları öyle mi dinle dinle bıkmıyor insan.@phoebebuffay bu şarkıyı görmezden gelmiştin işte.![]()
Senin benim gibi çok Sertab dinleyenlerden.@phoebebuffay parçayla ilgisi ne?![]()