Dua Lipa ile Esmer Barbie bebeği kıyaslayamazsın İsot'cum.Çalışkanlıkta Ariana Grande’ye rakip çıktı resmen(Dua Lipa’dan bahsediyorum.)
İkisini de severim ama tabii ki Dua Lipa > Ariana Grande benim için de.Dua Lipa ile Esmer Barbie bebeği kıyaslayamazsın İsot'cum.![]()
Değilim şarkılarını dinlemeden yorumlamıyorum mesela.İkisini de severim ama tabii ki Dua Lipa > Ariana Grande benim için de.Yine de AG için fazla önyargılısın. 🤦🏼♂️
Yine de her şarkısını “beğenmemek” için dinlediğine eminim.Değilim şarkılarını dinlemeden yorumlamıyorum mesela.Fever'a etiketledim seni oraya uç hemen.
![]()
Nalaka, neden böyle bir şey yapayım?Yine de her şarkısını “beğenmemek” için dinlediğine eminim.![]()
Çünkü düşmanınmış gibi davranıyorsun kıza.Nalaka, neden böyle bir şey yapayım?![]()
Niye sevgilimi mi öldürmüş?Çünkü düşmanınmış gibi davranıyorsun kıza.![]()
Yaptığı müzik tarzı biraz ergen müziği tabirine uyuyor aslında. Ama yine de bu alanda kaliteli eserler veren biri kendisi.Niye sevgilimi mi öldürmüş?Sevmiyorum sadece o tarzını, bana kız şarkıları yapan biriymiş gibi geliyor.
![]()
Yaptığı müzik tarzı biraz ergen müziği tabirine uyuyor aslında. Ama yine de bu alanda kaliteli eserler veren biri kendisi.![]()