haftaya @DosiSezon finaline kalmamış.
Eline sağlık
sezon finalinde @xdragxx olacakGüzel bir bölüm olmuş
Holding patronu olacak @Gerekli24Güzel transfer
@haluk792 bir dizi nasıl hafta içi her günü nasıl bir senaryoyla engeller ceoyu hissetmeleri lazım haftaya
Sezon finalinde
Sihirli Annemin uyarlaması olan Sihirli Kız Bomba gibi Sezon finaliyle 25 Kasım Çarşamba
Sihirli Annem eski kadroyla yazılsa nasıl senaryo çıkardı onu Aralıkta göstericem @haluk792 @Angelica @Dosi ama karakterleri değiştirdim belki virüs biterse dizi yaparım bir forumda test edicem bana bu fikir kaç yılında geldi sihirli kızın sezon finalini yazarken aklıma geldi @haluk792 @Dosi @Angelica o kitapta çok mantıksızlık vardı
hadi bakam nasıl olcakSihirli Kız 152.Bölüm Sezon Finali Fragmanı
Sihirli kızda ortalık karışıyor Mandalinin ve vişnenin düşmanı çıkması işi çıkmaza sürüklüyor
vişnenin gerçek annesi planını uygulabilecekmi vişnenin gerçek babasının ortaya çıkması herkes öldü bilirken
Firuzeye ne olacak
Suzan ve Zehranın karşılaşması nasıl sonuç çıkartıcak
Reyyan bu olaydan sonra en iyi arkadaşıyla düşman mı olacak
Suzan bu olaydan şüphelenecek mi
Aykut Zelale olan platonik aşkı nasıl olacak
Zelal Faryalıyla Suzanı yeniden birleştirebilecekmi
Zehra ve Farya evlilliği bitecek mi
Firuze ve Uzayın boşanma davası uzayacak mı
Mandalinin ve vişnenin düşmanı ne yapacak
Sihirli Kız Çözülmez Denklem Problemli Dolu Sezon Finaliyle Çarşamba Günü Yenisuda @Dosi @Doğan @xdragxx @12.Adam @Angelica @Gerekli24 @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @The_Erinch @STARAN
Sihirli annem 2011 deki Star tvdeki bölümlerinin uyarlaması @Doğanhadi bakam nasıl olcak
pakıze peri nine olcak perihan olmayacak o zamanSihirli annem 2011 deki Star tvdeki bölümlerinin uyarlaması @Doğan
o hafta içi hergün olan bölümleri bir düzeltmek için yazıyorum haftaya olan bölüm star tvdeki son haftalık olan bölümünün uyarlaması @Doğanpakıze peri nine olcak perihan olmayacak o zaman
genç dudu olcakmı yada perihan teyze olcakmı .anladım son haftalık dizinin bölumu yazacano hafta içi hergün olan bölümleri bir düzeltmek için yazıyorum haftaya olan bölüm star tvdeki son haftalık olan bölümünün uyarlaması @Doğan
Neden sezon finali yapıyorsun @pompy?Sihirli Kız 152.Bölüm Sezon Finali Fragmanı
Sihirli kızda ortalık karışıyor Mandalinin ve vişnenin düşmanı çıkması işi çıkmaza sürüklüyor
vişnenin gerçek annesi planını uygulabilecekmi vişnenin gerçek babasının ortaya çıkması herkes öldü bilirken
Firuzeye ne olacak
Sihirli Kız Çözülmez Denklem Problemli Dolu Sezon Finaliyle Çarşamba Günü Yenisuda @Dosi @Doğan @xdragxx @12.Adam @Angelica @Gerekli24 @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @The_Erinch @STARAN
fantastikte 21 bölüm ideal ve yeni bir fantastik dizim var ismi Denklem Problemi zaten 3 yıl irlandaya gidemeyeceğim @Emre OzansoyNeden sezon finali yapıyorsun @pompy?
tm..
Sihirli Kız 152.Bölüm Sezon Finali Fragmanı
Firuzeye ne olacak