Hazal Kaya 'Pera Palas' Dizisinde! Erkek Başrol İçin Kiminle Görüşülüyor? | Netflix

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,673
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
hazal-kaya-nin-yeni-imajina-hayranlari-bayildi-717981_3410_1_b.jpg

Hazal Kaya'nın yeni dizisi belli oldu!

Yapımcılığını Karga Seven Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Emre Şahin'in oturacağı, senaryosunu Elif Usman'ın kaleme aldığı dizinin başrol oyuncusu son olarak 'Menajerimi Ara'da yer alan Hazal Kaya oldu.

Kaya'ya eşlik etmesi için ise geçtiğimiz gün final yapan 'Öğretmen' dizisinde yer alan İlker Kaleli ile görüşüldüğü öğrenildi.

Charles King'in aynı adlı kitabından uyarlanacak olan ve hazırlık çalışmaları devam eden dizide Atatürk'ün, Cevad Paşa'nın, Agatha Christie ve eşi Archibald Christie'nin de 30'lu yaşlarına yer verilecek.

Kaynak: Birsen Altuntaş / Dizi Doktoru

Son düzenleme:
Ve beklenen haber.

Hazal Kaya'nın yeni bir dijital projede, hatta Netflix işi olacağı uzun zamandır konuşuluyordu. Ben verdiği aranın ardından TV değil de dijitalde dönmesini bekliyordum zaten, sürpriz olmadı. Büyük merakla bekliyorum, Hazal Kaya varsa yine enfes iş çıkacaktır. Çok da yakışır. :Z

Konu güzel de başrol performansı konusunda Hakan ve Atiye gibi beklentileri düşürmek gerekecek galiba. Yine de görmeden konuşmak istemem. :A

Süper haber. :Z Atatürk'ü kimin oynayacağını da merakla bekliyoruz.

Aslında Atatürk odaklı şöyle A sınıfı prodüksiyonlu bir dizi de güzel olurdu...

Dizi Doktoru'nun haberinine göre İlker Kaleli ile de görüşmeler yapılıyormuş. :Z
Netflix böyle işlere devam et kardeşim. :D
Ve beklenen haber.

Hazal Kaya'nın yeni bir dijital projede, hatta Netflix işi olacağı uzun zamandır konuşuluyordu. Ben verdiği aranın ardından TV değil de dijitalde dönmesini bekliyordum zaten, sürpriz olmadı. Büyük merakla bekliyorum, Hazal Kaya varsa yine enfes iş çıkacaktır. Çok da yakışır. :Z
Konu güzel de başrol performansı konusunda Hakan ve Atiye gibi beklentileri düşürmek gerekecek galiba. Yine de görmeden konuşmak istemem. :A
Süper haber. :Z Atatürk'ü kimin oynayacağını da merakla bekliyoruz.

Aslında Atatürk odaklı şöyle A sınıfı prodüksiyonlu bir dizi de güzel olurdu...
Konusu çok ilgi çekici bir kitap, Netflix'in yeni dönem işleri arasında en merakla beklediğim dizilerden birisi bu. Hazal Kaya'da Bizim Hikaye'de ki performansıyla oyunculuğunu çok iyi konuşturmuştu, dijitalde bir iş yapacak olması çok iyi bir gelisme. Umarım castın geri kalanı ve rejisi de titizlikle tamamlanır.
Burcu Biricik'in Beren Saat taklidi yaparak buralara geldiğini ne de çabuk unutuyorsun, hadi ama. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy