Mehmet Yılmaz Ak 'Ramo' Dizisinde! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,629
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
68aa7e904678db652e02ea8c1d0a5e56.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi 'Ramo'ya yeni bir oyuncu dahil oldu!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun'un oturduğu, kadrosunda; Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Sacide Taşaner, Efsane Odağ gibi isimlerin yer aldığı yapıma 'Halka', 'İçerde' ve 'Hakan Muhafız' gibi dizilerde yer alan Mehmet Yılmaz Ak dahil oldu.

'Ramo' yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Harika
Reactions: Angelica
68aa7e904678db652e02ea8c1d0a5e56.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi 'Ramo'ya yeni bir oyuncu dahil oldu!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun'un oturduğu, kadrosunda; Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Sacide Taşaner, Efsane Odağ gibi isimlerin yer aldığı yapıma 'Halka', 'İçerde' ve 'Hakan Muhafız' gibi dizilerde yer alan Mehmet Yılmaz Ak dahil oldu.

'Ramo' yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş
Sen de iyice birsenin kopyacısı oldun haa

• Üzücü
Reactions: Angelica
Ya bu çok büyük bir oyuncu beee... Ben bu transfere hayran olurum... Oynadığı tüm dizilerde adam şov yapıyor ve dizinin çehresine direk etki ediyor. Halka'daki Çağatay karakterini nasıl unutabilirim ki... Ramo'nun da bu sezon gidişatı zaten müthiş. Hikaye zaten müthiş, üstüne bir de Mehmet Yılmaz Ak ne demek...

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Ya bu çok büyük bir oyuncu beee... Ben bu transfere hayran olurum... Oynadığı tüm dizilerde adam şov yapıyor ve dizinin çehresine direk etki ediyor. Halka'daki Çağatay karakterini nasıl unutabilirim ki... Ramo'nun da bu sezon gidişatı zaten müthiş. Hikaye zaten müthiş, üstüne bir de Mehmet Yılmaz Ak ne demek...
Haftanın sıvası :A