2020 Dev Final... En Favori Süper Kahramanı Belirliyoruz?

Dev Final? SuperMan mı? BatMan mı ? Söz Sizde.

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce hiç farketmedim :A başlıkların genelde uzun oluyor diye demek ki :A
Aynen bende acaba dedim tek tek baktım...hiçbirinde yok... ben sonuç açıkladığımda da yazmam insanlar merak etsin konuya baksın okadar emek var diye ama illa biri arkamdan editliyor konuyu :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynen bende acaba dedim tek tek baktım...hiçbirinde yok... ben sonuç açıkladığımda da yazmam insanlar merak etsin konuya baksın okadar emek var diye ama illa biri arkamdan editliyor konuyu :A
Kazanan kısmınada dikkat etmedim hiç :A bu etkinliğin başlığı çok kısa diğer etkinliklerine göre :A
İlk 2gün öyle durabilir ama bir süre sonra kazananın başlığına eklenmesi normal bence. Herzaman aynı düzen olunsun isteniyordur.
Senin pek hoşuna gitmiyor bu durum anlıyorum :D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Kazanan kısmınada dikkat etmedim hiç :A bu etkinliğin başlığı çok kısa diğer etkinliklerine göre :A
İlk 2gün öyle durabilir ama bir süre sonra kazananın başlığına eklenmesi normal bence. Herzaman aynı düzen olunsun isteniyordur.
Senin pek hoşuna gitmiyor bu durum anlıyorum :D
Ahhhh sizin bu düzenlerinizzz yok mu :X :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ahhhh sizin bu düzenlerinizzz yok mu :X :A
Ben yeniyim ama yenide sayılmıyorum çünkü düzen kısmı favori üyeykende dikkat ettiğim bir durumdu :A başlık konusunda hiç dikkat etmedim eski ve yeni halini.
Ben de eskiden final turlarında adayları yazmıyordum. Sonra alıştık :A

• Beğendim
Dev Final Devam Ediyor....
5643437318c7731ba0c5cc40.jpg

• Beğendim
Reactions: Doğan
Batman filmlerini izlemedim galiba. Aklıma gelmiyor pek. Superman hem dizi hem de sinema olarak izlemiştim.
En son şu versiyonu izlemiştim:

• Beğendim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...