Menajerimi Ara'ya Salgın Engeli! Yarın Akşam Yeni Bölüm Yok!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,564
Puanı
1,061
5f44d80155428115d44243b9.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'dan kötü haber!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı yapımın yarın akşam ekrana gelmesi beklenen 13. bölümü, sette çıkan koronavirüs vakaları nedeniyle çekimlere ara verilmesinin ardından gelecek haftaya ertelendi.

Menajerimi Ara, yeni bölümüyle 22 Kasım Pazar 20.00'de Star'da!

5f44d80155428115d44243b9.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'dan kötü haber!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun üstlendiği, yarın akşam 13. Bölümüyle ekrana gelmesi beklenen yapım, sette çıkan koronavirüs vakaları nedeniyle çekimlerin aksamasının ardından gelecek haftaya ertelendi.

Menajerimi Ara, 22 Kasım Pazar 20.00'de Star'da!
Olmaması normal zaten

Öncelik ekibin sağlığı olduğu için doğru karar. Hekimoğlu bile 3 bölüm stoğa rağmen ara vermişti bölümleri kılpayı yetiştiren ekip için normal. Üç oyuncu da kısa zamanda iyileşir umarım. :(

Ama maçtan olumsuz etkilenmesinden korkuyordum o açıdan iyi oldu. :A Üstelik Öğretmen adına da güzel gelişme oldu çünkü kitleleri çok benzer olduğu için kendini gösteremiyordu bu hafta 4+ alıp FOX'a son dakika golü atar artık. :Z

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Bu dizinin çekimleri durdurmasını anlıyorum da Hekimoğlu neden ara verdi hâlâ anlamıyorum.

Geçmiş olsun tüm ekibe.

Bu dizinin çekimleri durdurmasını anlıyorum da Hekimoğlu neden ara verdi hâlâ anlamıyorum.

Geçmiş olsun tüm ekibe.
Korona kapanların ne kadar sürede iyileşeceği belli olmuyor belki 2-3 hafta sürecek (henüz Timuçin Esen atlattı mı bilmiyorum) ve çekim yapamayacakları için yayınlayacak bölüm kalmayacak o yüzden temkinli davranılması lazımdı.

Beklenen karardı, tüm ekibe geçmiş olsun. Kısa sürede sağlıklarına kavuşup dönerler umarım...

Kanal da özel bölüm yayınlayabilir aslında, kolaj bölüm şeklinde güzel olur. :X

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Korona kapanların ne kadar sürede iyileşeceği belli olmuyor belki 2-3 hafta sürecek (henüz Timuçin Esen atlattı mı bilmiyorum) ve çekim yapamayacakları için yayınlayacak bölüm kalmayacak o yüzden temkinli davranılması lazımdı.
Bak tamamen Hekimoğlu için konuşuyorum. Ellerin 3 bölüm varsa bunları yayınlamaları gerekliydi. Zaten yüksek bir reytingleri yok üstüne kanalın ilk harcayacağı diziyken ara vermeleri iyi olmayacaktır. Oldu da Allah korusun Timuçin Esen bir türlü iyileşmedi onsuz da gayet güzel bölümler yazılır. House'un az göründüğü çok güzel bölümlerde vardı. Ben hala bu hamlenin yapımın ömrünü kısalttığını düşünüyorum.

Bak tamamen Hekimoğlu için konuşuyorum. Ellerin 3 bölüm varsa bunları yayınlamaları gerekliydi. Zaten yüksek bir reytingleri yok üstüne kanalın ilk harcayacağı diziyken ara vermeleri iyi olmayacaktır. Oldu da Allah korusun Timuçin Esen bir türlü iyileşmedi onsuz da gayet güzel bölümler yazılır. House'un az göründüğü çok güzel bölümlerde vardı. Ben hala bu hamlenin yapımın ömrünü kısalttığını düşünüyorum.
Bak sen de demişsin az göründüğü diye ama 40 dakikada az görünmekle 2 saatte hiç görünmemek aynı şey değil. Diziye adını veren başrolün görünmediği bir bölümü kimse izlemez ve reytingler asıl o zaman düşer. Reytingleri final yapacak seviyede değil ve sırada bekleyen yeni bir proje de yok yani kafası rahat. Endişeni anlıyorum ama 20 küsür hafta sadık kitlesini oluşturmuş bir dizi 1 haftalık arayla o kadar kolay dağılmaz.

• Beğendim
Reactions: mesmeso