evet o da ayıp olmasın diye ama pazar saat 10 da yayılanmaz tvrsi iyiydi dizinin share ve tvrsihafta sonuda yayınlandı
aynenevet o da ayıp olmasın diye ama pazar saat 10 da yayılanmaz tvrsi iyiydi dizinin share ve tvrsi
Sihirli Kız Sezon Finaline son İki bölümünde ortalık çok karışacak dünyada enterasan olaylar oluyor özellikle türkiyede Sihri yapan kim Dodomu kim herkes dodo zannediyor acaba kim bu gizemli düşman kim
hadı bakam neler olcakSihirli Kız Sezon Finaline son İki bölümünde ortalık çok karışacak dünyada enterasan olaylar oluyor özellikle türkiyede Sihri yapan kim Dodomu kim herkes dodo zannediyor acaba kim bu gizemli düşman kim
Sihirli Kız Sezon Finaline Son İki Bölümü aksiyon heyecan dolu yeni bölümüleriyle Yenisuda
Yeni Fantastik Dizi Denklem Problemi Yakında Yenisuda
Konusu Zorlu düşman
@Doğan @STARAN @Angelica @Dosi @Emre Ozansoy @The_Erinch @xdragxx
Denklem Problemi eğer Sihirli Annem eski kadroyla çekilse nasıl senaryo onu göstermek bu dizide @Dosi @Angelica @Emre Ozansoyhadı bakam neler olcak
hangi kadro ebru karanfil ve pakızeylemı..gunluk olanmı haftalıkj olankmıDenklem Problemi eğer Sihirli Annem eski kadroyla çekilse nasıl senaryo onu göstermek bu dizide @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy
günlük olan kadrodan başlaması gerekiyor ben öyle yazdım bakalım işin içinden nasıl çıkacağım haftalık bölümden getirdiğim oyuncular var senaryoda Pakizenin kim tarafından gönderildiği ortaya çıkacak @Doğanhangi kadro ebru karanfil ve pakızeylemı..gunluk olanmı haftalıkj olankmı
perşihanı varmı peri ninede vardı..firuze alıde vardıgünlük olan kadrodan başlaması gerekiyor ben öyle yazdım bakalım işin içinden nasıl çıkacağım haftalık bölümden getirdiğim oyuncular var senaryoda @Doğan
peri nine gerçek hayatta öldü perihan var zeytin var firuze var Alide var Pakizeyi kim çağırıp perihana haber verdiyse pakize gelecek diye onlar ortaya çıkacak birinci bölümdeperşihanı varmı peri ninede vardı..firuze alıde vardı
tm bakam pakıze nasıl geleceklperi nine gerçek hayatta öldü perihan var zeytin var firuze var Alide var Pakizeyi kim çağırıp perihana haber verdiyse pakize gelecek diye onlar ortaya çıkacak birinci bölümde
günlük bölümlerde vardı betüşlerin başına kim dert etti onlar ortaya çıkacaktm bakam pakıze nasıl gelecekl
pakızenın gelmesi saçmaydı zaten..hep pakızenın üzerine kuruluydu..başaka dizye dönüştü..günlük bölümlerde vardı betüşlerin başına kim dert etti onlar ortaya çıkacak