Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Benim Adım Melek | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Görevimiz Tehlike: Yansımalar (TV'de İlk Kez) | Star TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Harika
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Özgür
'Sadakatsiz' maşallah harika gidiyor, bu bölüm yine atağa kalkmış ve uçuşunu sürdürüyor. Kanal D & MedYapım işbirliği devam etmeli, en kazançlı ikili. :bhr:

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Demek ki diğerlerinin AB'si iyi değil :A ben genelde sıralama bakarım sadede ama arada oranları merak ediyorum.

Bu diziyi bu sezon hiç izlemedim ama severim diziyi. Nehir Erdoğan için başarılı olmasını istiyorum. TRT harika gidiyor bu sezon :Z
Bu paylaştığım hesap oranları hemen paylaşıyor oradan bakabilirsin. :A Ya da diğer TV sayfalarına da bakabilirsin. :A

Ben arada denk geliyorum anneannem izlediği için. :A Ama iyi gitmesini ben de istiyorum hem Nehir Erdoğan için hem de anneannem için. :A Severek izliyor çünkü. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu paylaştığım hesap oranları hemen paylaşıyor oradan bakabilirsin. :A Ya da diğer TV sayfalarına da bakabilirsin. :A

Ben arada denk geliyorum anneannem izlediği için. :A Ama iyi gitmesini ben de istiyorum hem Nehir Erdoğan için hem de anneannem için. :A Severek izliyor çünkü. :A
Deniz'in yorumları ile öğrenmek daha hoşuma gidiyor :A ama aklımda bulundurayım bunu. Reyting tahmin yarışmasında işime yarar :A

Şaşırmadım oranlara. Sen Çal Kapımı ilerlemeyen ve klişelere ağırlık veren senaryosuyla AB'de kan kaybetmeye devam eder. Severek izlediğim dizi, sezon sonunu görsün isterim ama gerçekler ortada...

Elimize fırsat geçmişken paylaşalım dedik Sherlock beyciğim kolay kolay erken uyanamıyorum. :A Denk gelmişken yapıştırdım direkt. :A
İşte örnek yönetici, halkımız sonuçlara erken ulaşabilsin diye bulduğu ilk fırsatta merakla beklenen reyting sonuçlarını konuya ekliyor... :A

Elinize sağlık Özgür beyciğim. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
İşte örnek yönetici, halkımız sonuçlara erken ulaşabilsin diye bulduğu ilk fırsatta merakla beklenen reyting sonuçlarını konuya ekliyor... :A

Elinize sağlık Özgür beyciğim. :A
Her şey sizin için, fav10 ziyaretçileri için... :A

Teşekkür ederim Sherlock beyciğim. :A