- Reaksiyon puanı
- 28,125
- Puanı
- 1,059
Sen izlemiyorsun ne diye seviniyorsun.Bravo.
Sen izlemiyorsun ne diye seviniyorsun.Bravo.
Yok zaten ironiydi.Sen izlemiyorsun ne diye seviniyorsun.
Hadsiz. Sen de izle Sadakatsiz’i.Yok zaten ironiydi.
Buzdolabı reklamı istemem. Ona değil ama kesin olmamakla birlikte belki ilerleyen zamanlarda yine seni şaşırtacak bir diziye başlayabilirim.Hadsiz. Sen de izle Sadakatsiz’i.
Hep aynı şeyi diyorsun sen de ne buzdolabı ya taş gibi oynuyor kadın.Buzdolabı reklamı istemem. Ona değil ama kesin olmamakla birlikte belki ilerleyen zamanlarda yine seni şaşırtacak bir diziye başlayabilirim.
Sadece soğukluğunun sırıtmayacağı bir karakter buldu ama siz iyi oynuyor sanıyorsunuz yazık.Hep aynı şeyi diyorsun sen de ne buzdolabı ya taş gibi oynuyor kadın.
Merak ettim şimdi. 😱
Asıl sana yazık bu kafandaki değişmeyen düşüncelerden dolayı.Sadece soğukluğunun sırıtmayacağı bir karakter buldu ama siz iyi oynuyor sanıyorsunuz yazık.
Daha kesin değil belki de başlamam ama aklımı çelen bir şey var gibi. Eğer icraate geçersem haberin olur zaten.
Hepiniz bu ilüzyona kendinizi kaptırmışsınız artık ne desem boş.Asıl sana yazık bu kafandaki değişmeyen düşüncelerden dolayı.
Güncel mi yoksa ŞT gibi eski mi. Bari onu söyle.
Aynen ne desen boş yapmış oluyorsun.Hepiniz bu ilüzyona kendinizi kaptırmışsınız artık ne desem boş.
Güncel.
O olup olmadığını çıtlatmam ama özelden söyle bakalım.Aynen ne desen boş yapmış oluyorsun.
Ekranda olan dizilerden hangisi olabilir diye düşünüyorum deminden beri ama bulamadım. Çoğu dizi tarzın değil bayağı gömüyorsun. Sadece bir tahminim var ama bilemiyorum.
Vazgeçtim şu an. En iyisi sen başlarsan söyle de şaşırayım. Hangi dizi olursa şaşıracağım zaten.O olup olmadığını çıtlatmam ama özelden söyle bakalım.
Baya erkenciyiz bakıyorumSonuçlar eklendi.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino ve ilgili herkes
EvetBiraz daha zorlasaymış AB’de ilk 100’e giremeyecekmiş.