M TV Fav10 Üyeleri Gizli Adada - 1. Sezon 4. Bölüm

Eveeet dram istiyordum.
Dramın kralı geliyor. :D
Bölüm harikaydı Tarığa bak sen belli etmedi birşeyi ya :D benide kim kaçırdı niye kaçırdı hala anlamadım
Acaba kim? Sen neler yaşadın? Hüzünlü mü hikayen acaba?
Çok güzel bir bölüm olmuş yine. :Z umarım arı zehirli değildir. :A
Bakalım zehirli mi? :D
@haluk792 Özenli ve güzel olmuş bu bölümde eline ve kalemine sağlık halen beni neden aglattigini merak ediyorum dosiyle de kanka olduk bu aralar 😅
Acaba neden ağladın sen? Kanka oldunuz evet Dosi ile. :D Bölüm genel olarak nasıldı sence? :D
Ailemi çok merak ediyorum
Merak iyidir. Enerjik tutar. :D

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: cokiyitvci
  • Harika
yapımcı kanal para kazanıyorsa devam edin yazmaya.ara verirseniz pandemı gibi olmaz
O işin şakasıydı. :D Son bölüme yani bu bölüme üç kişi dahil olduğu için Sezon Finali tarihi ertelendi. :bhr: O son gelen üç kişiyi de çok iyi yazmam gerekir çünkü. :love1:

• Güldürdün
Reactions: Doğan
O işin şakasıydı. :D Son bölüme yani bu bölüme üç kişi dahil olduğu için Sezon Finali tarihi ertelendi. :bhr: O son gelen üç kişiyi de çok iyi yazmam gerekir çünkü. :love1:
BİLİYORUM ŞAKA OLDUĞUNU O KADARINI anlarım..üç kişliyse aşkda olsun dizide yada hayırlı osun çoğalıyoz

• Harika
Ben bölüme yorum yapacam sandım :F :A
Bazılarına şu bildirim gitmemiş. Üzüldüm. Sistemden dolayı herhalde. :(

Bu arada son bölüme yani bu bölüme üç kişi dahil olduğu için Sezon Finali tarihi ertelendi. :bhr: O son gelen üç kişiyi de çok iyi yazmam gerekir çünkü. :love1:

Bazılarına şu bildirim gitmemiş. Üzüldüm. Sistemden dolayı herhalde. :(

Bu arada son bölüme yani bu bölüme üç kişi dahil olduğu için Sezon Finali tarihi ertelendi. :bhr: O son gelen üç kişiyi de çok iyi yazmam gerekir çünkü. :love1:
Bana da ne yazık ki bildirim gelmedi. :(

Doğru bir karar olmuş. O karakterlerin de hafızamızda yer edinmesi lazım zaten bölüm sayısı da azdı.

• Harika