Son sahne ama çok iyiydi.Şu hoca meselesi iyi işlendi, 1 2 ay önce gündemde olan bir konuydu.
Tunç meselesi uzadıkça uzadı, bu sıkmaya başladı.
Zeliha'nın oyunculuğundan şüphe duymaya başladım artık.
Son sahne ama çok iyiydi.Şu hoca meselesi iyi işlendi, 1 2 ay önce gündemde olan bir konuydu.
Tunç meselesi uzadıkça uzadı, bu sıkmaya başladı.
Zeliha'nın oyunculuğundan şüphe duymaya başladım artık.
Babil ve Kırmızı Oda izliyorum vakit yok.@serhatt sende seyret bence koronavirüsüde işliyorlar gazetecilere olan saldırıyı
Türkiye polisiye dizisi ve irlanda polisiye dizisi çok büyük fark varBabil ve Kırmızı Oda izliyorum vakit yok.
Evet öyleymiş.Türkiye polisiye dizisi ve irlanda polisiye dizisi çok büyük fark var
burda sıkıntılı olan bir konusu var irlanda polisiyesinin türkiyeye göre @serhatt
yabancılardan dizi uyarlanmaz polisiye dizi uyarlanmazEvet öyleymiş.
Bencede.yabancılardan dizi uyarlanmaz polisiye dizi uyarlanmaz
yabancılar istediği konuya girer türkiye giremez @serhattBencede.
RTÜK malum.yabancılar istediği konuya girer türkiye giremez @serhatt
depremden kaynaklı reklamlar çekildi @Emre OzansoyÖzet bittiğinden beri (1 buçuk saat) reklam vermeden gidiyor, Kanal D niye böyle bir şey yaptı acaba?
Girdi mi hiç reklama?Özet bittiğinden beri (1 buçuk saat) reklam vermeden gidiyor, Kanal D niye böyle bir şey yaptı acaba?
Ben mesajı yazarken girdi, 22.30 - 22.45 reklamdaydı.Girdi mi hiç reklama?
Kırmızı Oda da bir kere girdi 22.50 - 23.10 arasıBen mesajı yazarken girdi, 22.30 - 22.45 reklamdaydı.
Deprem dolayısı ile reklam saatlerinde değişikliğe gittiler sanırım.Kırmızı Oda da bir kere girdi 22.50 - 23.10 arası
Arka Sokaklar rahat 7 üstü görür gibime geliyorDeprem dolayısı ile reklam saatlerinde değişikliğe gittiler sanırım.
Bence de. Bu reklamsız 1 buçuk saat gitme işinin karşılığını yarın alır.Arka Sokaklar rahat 7 üstü görür gibime geliyor