2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon - Yarı Final

@Aserat @STARAN Nasıl gitmişsiniz? Ben dayanamadım yine hesapladım puanımı, eğer sizde hesaplarsanız kimin finale yükseldiğini anlarız. :D
Uğuru kaçmasın diye önceden hesaplamak istemiyorum ama yüksek aldığımı sanmıyorum Kırmızı Oda yaktı beni de. :A

Oldukça heyecanlı olmuş durumlar. Sonucu merakla bekliyorum 😊
Bakalım kimler elenecek. Dün reytingler baya şaşırttı

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Günün en yüksek puanını ben almışım. :Z
Edit:Sadece grupta değilmiş. :Z :Z
@Yiğitt tebrikler aşko Allah var seni tutuyordum zaten. :A

Ve @hayret bi şey çok teşekkürler sonunculuğu benle paylaştığın için. :A

Son olarak şu 2 gün tahminlerimi güzel yapıp ben de geliyorum finale. :Z :A

Bu arada son olan asıl bu @Aserat tebrikler. :bhr:

Son düzenleme:
Yarı final ilk aşama son gün sonuçları belli oldu!

Finale adını yazdıran yarışmacılar;

A GRUBU

@Yiğitt - 524 Puan

B GRUBU

@Aserat - 542 Puan

Geri kalan 6 yarışmacımızda cumartesi ve pazar tahminlerinde grup olmaksızın en yüksek ilk 2 puanı elde edenler finale isimlerini yazdıracaktır.

Herkese başarılar. Sonuçlar konuya eklenmiştir.

Yarışmacılarımız: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem

Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock

Yarı final ilk aşama son gün sonuçları belli oldu!

Finale adını yazdıran yarışmacılar;

A GRUBU

@Yiğitt - 524 Puan

B GRUBU

@Aserat - 542 Puan

Geri kalan 6 yarışmacımızda cumartesi ve pazar tahminlerinde grup olmaksızın en yüksek ilk 2 puanı elde edenler finale isimlerini yazdıracaktır.

Herkese başarılar. Sonuçlar konuya eklenmiştir.

Yarışmacılarımız: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem

Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Kırmızı Oda AB grubunda puan alan var mı varsa tebrik edeceğim de ondan soruyorum :A

• Güldürdün
Reactions: hayret bi şey
Yarışmaya başlarken finale çıkacağım (hele ki bugünden sonra) gibi bir düşüncem yoktu sadece eğlencesine katılmak istemiştim ama şu an gerçekten şoktayım. :Z Emeğine sağlık. :bhr: @hayret bi şey

@Yiğitt ve ben anlık mood :A

happy modern family GIF

Yarışmaya başlarken finale çıkacağım (hele ki bugünden sonra) gibi bir düşüncem yoktu sadece eğlencesine katılmak istemiştim ama şu an gerçekten şoktayım. :Z Emeğine sağlık. :bhr: @hayret bi şey

happy modern family GIF

Hak ettin ama, özellikle 3. ve 4. gün aldığın puanlar çok iyiydi :ok: Şimdi final için kara kara düşünebilirsiniz sen ve @Yiğitt :A Canınıza okuyacağım :A

• Harika
  • Üzücü
Reactions: Yiğitt and Aserat
@Yiğitt , @Aserat çok tebrik ederim... Finalde başarılar.. Hakeden kazansın..:bhr:
FOX Haber'in ABC'sini tutturamadığım için liderliği kaptırmışım 😱

@Aserat @Yiğitt tebrikler, zor ama umarım finale kalmayı başarırım :A
Hak ettin ama, özellikle 3. ve 4. gün aldığın puanlar çok iyiydi :ok: Şimdi final için kara kara düşünebilirsiniz sen ve @Yiğitt :A Canınıza okuyacağım :A

happy modern family GIF
@Yiğitt çok tebrikler. Geriye kalan 2 isim kim olacak acaba? HERKESE BAŞARILAR. :D
Günün en yüksek puanını ben almışım. :Z
Edit:Sadece grupta değilmiş. :Z :Z
@Yiğitt tebrikler aşko Allah var seni tutuyordum zaten. :A

Ve @hayret bi şey çok teşekkürler sonunculuğu benle paylaştığın için. :A

Son olarak şu 2 gün tahminlerimi güzel yapıp ben de geliyorum finale. :Z :A

Bu arada son olan asıl bu @Aserat tebrikler. :bhr:
Teşekkürler hepinize arkadaşlar, şaşırdım aslında. Zaten puanlar yakın olduğu için kenardan köşeden elenebilirim ya da geçerim diyordum. @Aserat seni de tebrik ediyorum. Hafta sonu yarışacak arkadaşlara da başarılar, merakla bekliyorum rakiplerimi. :Z