110-120 arası puan alıyorum galiba ben de. @slhttnmtl @Veteran hesaplayın aşkolarım, inşallah düşük gidiyorsunuzdur.
Hayırlısı olsun...Kazanan arkadaşa şimdiden tebrikler.Benimki de öyle.
Merak etme aşko bu sefer duan tutacak gibi.110-120 arası puan alıyorum galiba ben de. @slhttnmtl @Veteran hesaplayın aşkolarım, inşallah düşük gidiyorsunuzdur.
Veteran da düşmüştür inşallah, pek umudum yok ama garibanım işte... Birkaç puanla gidilecek.Merak etme aşko bu sefer duan tutacak gibi.
Bu arada benim düşüşüm kesin değil, puan hesaplamadım.Veteran da düşmüştür inşallah, pek umudum yok ama garibanım işte... Birkaç puanla gidilecek.
Bence herkesi yaktı AB grubunda puan alan varsa bizzat tebrik edeceğimUğuru kaçmasın diye önceden hesaplamak istemiyorum ama yüksek aldığımı sanmıyorum Kırmızı Oda yaktı beni de.
Ben de öyle sanırım, eşitlik çıkarsa şaşırmam110-120 arası puan alıyorum galiba ben de. @slhttnmtl @Veteran hesaplayın aşkolarım, inşallah düşük gidiyorsunuzdur.
Kırmızı Oda AB grubunda puan alan var mı varsa tebrik edeceğim de ondan soruyorumYarı final ilk aşama son gün sonuçları belli oldu!
Finale adını yazdıran yarışmacılar;
A GRUBU
@Yiğitt - 524 Puan
B GRUBU
@Aserat - 542 Puan
Geri kalan 6 yarışmacımızda cumartesi ve pazar tahminlerinde grup olmaksızın en yüksek ilk 2 puanı elde edenler finale isimlerini yazdıracaktır.
Herkese başarılar. Sonuçlar konuya eklenmiştir.
Yarışmacılarımız: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Herkes Total'den 1 puan aldı sadeceKırmızı Oda AB grubunda puan alan var mı varsa tebrik edeceğim de ondan soruyorum
@Yiğitt çok tebrikler. Geriye kalan 2 isim kim olacak acaba? HERKESE BAŞARILAR.Herkes Total'den 1 puan aldı sadece
Yarışmaya başlarken finale çıkacağım (hele ki bugünden sonra) gibi bir düşüncem yoktu sadece eğlencesine katılmak istemiştim ama şu an gerçekten şoktayım. Emeğine sağlık. @hayret bi şey
@Yiğitt ve ben anlık mood
Hak ettin ama, özellikle 3. ve 4. gün aldığın puanlar çok iyiydi Şimdi final için kara kara düşünebilirsiniz sen ve @Yiğitt Canınıza okuyacağım
Yarışmaya başlarken finale çıkacağım (hele ki bugünden sonra) gibi bir düşüncem yoktu sadece eğlencesine katılmak istemiştim ama şu an gerçekten şoktayım. Emeğine sağlık. @hayret bi şey
@Yiğitt ve ben anlık mood
@Yiğitt çok tebrikler. Geriye kalan 2 isim kim olacak acaba? HERKESE BAŞARILAR.
Teşekkürler hepinize arkadaşlar, şaşırdım aslında. Zaten puanlar yakın olduğu için kenardan köşeden elenebilirim ya da geçerim diyordum. @Aserat seni de tebrik ediyorum. Hafta sonu yarışacak arkadaşlara da başarılar, merakla bekliyorum rakiplerimi.Günün en yüksek puanını ben almışım.
Edit:Sadece grupta değilmiş.
@Yiğitt tebrikler aşko Allah var seni tutuyordum zaten.
Ve @hayret bi şey çok teşekkürler sonunculuğu benle paylaştığın için.
Son olarak şu 2 gün tahminlerimi güzel yapıp ben de geliyorum finale.
Bu arada son olan asıl bu @Aserat tebrikler.