- Reaksiyon puanı
- 82,144
- Puanı
- 1,060
Sen kendini ne sanıyorsun acaba?Bunlar oyuncuysa ben susmayı tercih ederim zaten.![]()
Sen kendini ne sanıyorsun acaba?Bunlar oyuncuysa ben susmayı tercih ederim zaten.![]()
Nesi varmış vücudunun sende daha iyisi mi var?Yıl olmuş 2020, slip mayo giymiş. Vücudu da vücut olsa bari..
Ben ne alaka?Sen kendini ne sanıyorsun acaba?![]()
Yokluktan gözün dönmüş.Nesi varmış vücudunun sende daha iyisi mi var?Millet neler giyiyor bu taş slip giymiş çok mu?
Gayette seksi bir vücudu var.
![]()
Fotoğraf 2017'den.Yıl olmuş 2020, slip mayo giymiş. Vücudu da vücut olsa bari..
Yoo oyunculuğu ve şu anki imajı iyi zaten Kırmızı Oda'da da gayet başarılı.Sensin orman.
Sevmiyorsun adamı kıvırma.![]()
Adamların oyunculuğunu aşağılıyorsun ya, sen hayatında çok mu başarılısın da başkalarını yargılıyorsun diyorum.Ben ne alaka?![]()
Nesi hanzo?Yoo oyunculuğu ve şu anki imajı iyi zaten Kırmızı Oda'da da gayet başarılı.Ama böyle hanzo hanzo fotolar çektirirse tepkimi de gösteririm tabii.
![]()
Komik değil.Bomba isimler deyince bende sektörün yarısı bu dizide sandım. Acun daha iyi hazırlanıyor.
Evet?Adamların oyunculuğunu aşağılıyorsun ya, sen hayatında çok mu başarılısın da başkalarını yargılıyorsun diyorum.![]()
Fotoğraf 2017'den.![]()
Günümüzden bahsediyorum, ha 2017 ha 2020 aynı zaman diliminde yer alıyor zaten.2017'de olsa @kerem takacak şey bulur.![]()
Ben demiştim değil mi. @slhttnmtlGünümüzden bahsediyorum, ha 2017 ha 2020 aynı zaman diliminde yer alıyor zaten.![]()
O fotoğraftaki her şeyi.Nesi hanzo?
Benim anlamadığım fotoğrafta bir hanzoluk göstergesi yok, çıplak verdiği poz mu hanzoluk?O fotoğraftaki her şeyi.Ama KO'daki hali iyi işte şansını zorlama istersen.
![]()
Dedin valla.Ben demiştim değil mi. @slhttnmtl
Adam kariyerinin zirvesinde, vücudu taş, kendisi taş. Çamur atamazsın, attırmam.![]()