Sihirli kız 148.Bölüm Fragmanı başka bir çocuk zamanı ileri alıyor alan çocuk kim bu virüs varken ara zamanı yaşayacaklar diye virüs sıkıntı olabilir bu yeni virüslere sebep olabilir Sihirli kız süpriz dolu yeni bölümüyle Çarşamba günü yenisudaanladım
aynı çilek gibi zaman la oynayacakSihirli kız 148.Bölüm Fragmanı başka bir çocuk zamanı ileri alıyor alan çocuk kim bu virüs varken ara zamanı yaşayacaklar diye virüs sıkıntı olabilir bu yeni virüslere sebep olabilir Sihirli kız süpriz dolu yeni bölümüyle Çarşamba günü yenisuda
@Doğan @Dosi @Gerekli24 @Emre Ozansoy @kerem
fragmanı yanlış yazmışım Çocuğunu zorla cadıyla evlendirmek için zamanı ileri alıyor bu peri kim @Doğan @Dosi @Gerekli24 @Emre Ozansoy @The_Erinchaynı çilek gibi zaman la oynayacak
merak etıkfragmanı yanlış yazmışım Çocuğunu zorla cadıyla evlendirmek için zamanı ileri alıyor bu peri kim @Doğan @Dosi @Gerekli24
İyi yaptın.
Gıcık oluyordum Sibel'e.
İyi yapmışsın...
bir peri görücü usulü cadıya vermek istiyor kızını zamanı 2030 a alıyor ve bilmedikleri tek bir şey var 2020 daha bitmeden 2030 a gidilirse 2020 ve 2030 karışık tost olur @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @The_ErinchAy yeter gına geldi virüslerden.
Sihirli annemdeki stardaki denklem problemini çözebilirmiydin @Emre OzansoyGıcık oluyordum Sibel'e.
2020'den çıkalım da ne olursa olsun.bir peri görücü usulü cadıya vermek istiyor kızını zamanı 2030 a alıyor ve bilmedikleri tek bir şey var 2020 daha bitmeden 2030 a gidilirse 2020 ve 2030 karışık tost olur @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch
2020 bitmeden ve bir anda 10 yıl uçarsa başka sıkıntılara sebep olur felaketler daha da büyüme şansı olabilir @serhatt2020'den çıkalım da ne olursa olsun.
Başımıza gelmeyen kalmayacak belli oldu.2020 bitmeden ve bir anda 10 yıl uçarsa başka sıkıntılara sebep olur felaketler daha da büyüme şansı olabilir @serhatt
Kötü günler bekliyor kesin bizi.@Dosi 148.Bölüm ikinci fragmanı konu 2030 yılı 2020 bitmeden 2030 a geçen dünya nelerle karşılaşıcak @Emre Ozansoy @Gerekli24 @serhatt @Doğan @xdragxx