Bu sene izledim zaten.Nalet olsun, sende mi? Gidip Survivor da izlersin yakında.
Bu sene izledim zaten.Nalet olsun, sende mi? Gidip Survivor da izlersin yakında.
Düşüp bayılacağım birazdan, yeter.Bu sene izledim zaten.
Aa ciddi misin. Zehirli Çiçekler olmasın.Evet. Dijital platform kuruyor. Yeni yılda da yayına girecek.
Bir sürü dizisi var şuan. Özgü Namal, Haluk Bilginer, Songül Öden'li diziler var. Hatta bir dizisi için UTC oyuncuları ile görüşüyor dediler.
Evet, o dizi için.Aa ciddi misin. Zehirli Çiçekler olmasın.
Geçen gün iç geçirmiştim keşke utc gibi olsa diye. Dualarım kabul mü oluyor yoksa. 😂🤣Evet, o dizi için.
Acun bu, izleyici çekmek için yapabilir.Geçen gün iç geçirmiştim keşke utc gibi olsa diye. Dualarım kabul mü oluyor yoksa. 😂🤣
Canın sağolsun, teşekkür ederim.Sihirli Annem'i oldum olası sevmezdim.İlgimi çekmediği için sana haber veremedim.Borcum olsun ortağım. 😘
Sana bir sürprizim olacaktı.Sunucu hatasından gönderememekteyim.Canın sağolsun, teşekkür ederim.
En kısa sürede bekliyorum o zaman, neydi ki?Sana bir sürprizim olacaktı.Sunucu hatasından gönderememekteyim.
doğru bende öyle duydum yeni oyuncularla..en son babalar duyar babam sağolsun...çiçek taksi akasya durağı misalıSİHİRLİ ANNEM ' in yeni bölumelrinde eski oyuncular olmayacak diye duydum...Yeni jenerasyonla çekeceklermiş...
değişiklik iyidir konuda en iyi arkadaşıyla düşman olacak exxende daha rahat yazar gamze özerdoğru bende öyle duydum yeni oyuncularla..en son babalar duyar babam sağolsun...çiçek taksi akasya durağı misalı
başltan yeni oyuncularla yapılması iyi olur..zaten stardakini batırmışlardı..hep pakıze vardı.değişiklik iyidir konuda en iyi arkadaşıyla düşman olacak exxende daha rahat yazar gamze özer
kitapta farklı dizi farklıydı zaten @Doğan
ben 2011 de madem hafta içi her gün olacaktı ece tuğçe cemin aşkı için kapıssaydıbaşltan yeni oyuncularla yapılması iyi olur..zaten stardakini batırmışlardı..hep pakıze vardı.
stardaki ceo kanal d nin başınada geçti bir kere @STARANSİHİRLİ ANNEM ' in yeni bölumelrinde eski oyuncular olmayacak diye duydum...Yeni jenerasyonla çekeceklermiş...