Keith Long
Favori Üye
kadir şeker olayı normaldede uzadıya onu işliyorlarBu bölümü hiç beğenmedim sıkıldım hepsine bakamadım düzgün @pompy sen bunlardan iyi senaryo yazıyorsun
kadir şeker olayı normaldede uzadıya onu işliyorlarBu bölümü hiç beğenmedim sıkıldım hepsine bakamadım düzgün @pompy sen bunlardan iyi senaryo yazıyorsun
Tmm ama bu olay olmasa ne yazacaktı acaba bunlar başka konu yok düzgün.kadir şeker olayı normaldede uzadıya onu işliyorlar
senaristin aklı beşiktaşta bence seyredilmez şu an beşiktaşın maçları bu hafta en azından bay geçtiği için rahattır senarist bende irlandada fenerin maçlarını seyrediyordum bende yazamıyordumTmm ama bu olay olmasa ne yazacaktı acaba bunlar başka konu yok düzgün.
bu diziyi irlandada bir dublinin arka sokaklarını işleyen bir dizi var ismi red rock ama çok zor irlandada farklı yazıyor türkiyenin gündem konusu irlandanın polisiye dizisindeydi @serhatt @Gerekli24Düzelttim.
Öyle mi?bu diziyi irlandada bir dublinin arka sokaklarını işleyen bir dizi var ismi red rock ama çok zor irlandada farklı yazıyor türkiyenin gündem konusu irlandanın polisiye dizisindeydi
evet konusu bize göre sıkıntılı @serhattÖyle mi?
ters köşe üstüne ters köşeBu bölüm çok iyiydi reyting artacaktır. Reyting konusu açan niye hiç olmadı veya ben mi göremedim.
Kimsenin umurunda değil sanırım reyting konusu.Bu bölüm çok iyiydi reyting artacaktır. Reyting konusu açan niye hiç olmadı veya ben mi göremedim.
kadir şeker olayı gibi @Emre OzansoyŞu hoca meselesi iyi işlendi, 1 2 ay önce gündemde olan bir konuydu.
Tunç meselesi uzadıkça uzadı, bu sıkmaya başladı.
Zeliha'nın oyunculuğundan şüphe duymaya başladım artık.
Aynen ama uzadıkça uzadı işte. Sıktı artık...kadir şeker olayı gibi @Emre Ozansoy
şahit yok hilmiyi çoşkun öldürdü kazımın eşi iftira attı tunca kazım öldü @Emre OzansoyAynen ama uzadıkça uzadı işte. Sıktı artık...