Muzice Doktor tek sezonluk işti, 2-ci sezon başında direkt düştü. Geçen sezon 20-leri gören dizi 7 alıyor, umarım birisi gelip bunu savunmaz. (bu 20-leri daha geçen sezon başına almıştı. O yüzden şimdi sezon başı ve o yüzden düşük gidiyor gibi savunmalar da boş olur. )
Ya hadi yol al, bu kadar hezimet sana yeter.Tebrikler Mucize Doktor. 2-3 yaşında çocuğun eline bile silah verip utanmadan bunu gösteren (ceza da almayacak üstelik) yapımları ciddiye almadığımız için naif bölümüyle tüm grupların zirvesinde olmaya devam ediyor.
Ekli dosyayı görüntüle 93887
Hayatim bu reytingleri görünce oturup ağladığımı falan mı sanıyorsun hep aynı terane. Böyle rezil bir sahnenin olduğu dizidense sonuna kadar MD'yi yeğlerim.Ya hadi yol al, bu kadar hezimet sana yeter.
MD'yi ben de izliyorum ama sıkılarak izliyorum, Ali ve Nazlı aşkı mıy mıy iç bayıyor. Demek ki seyirci de benim gibi düşünüyor.Hayatim bu reytingleri görünce oturup ağladığımı falan mı sanıyorsun hep aynı terane. Böyle rezil bir sahnenin olduğu dizidense sonuna kadar MD'yi yeğlerim.
Aynen yaşasııınSadakatsiz gece tekrarı da güzel gitmiş, haftaya +10 geliyor.
Hayaller hayatlar Mucize Doktor yayından kaldırılacakTebrikler Mucize Doktor. 2-3 yaşında çocuğun eline bile silah verip utanmadan bunu gösteren (ceza da almayacak üstelik) yapımları ciddiye almadığımız için naif bölümüyle tüm grupların zirvesinde olmaya devam ediyor.
Ekli dosyayı görüntüle 93887
Yoo bu bölümü çok naif ve güzeldi AlNaz aşkı da gayet iyi gidiyor. Daha çok tercih edilse ne olacak Menajerimi Ara, Hekimoğlu, Öğretmen gibi dizilerin yerine de Kuruluş, Sefirin Kızı gibi işler tercih ediliyor Totalci teyzelerin tercihi umrumda bile değil yani.MD'yi ben de izliyorum ama sıkılarak izliyorum, Ali ve Nazlı aşkı mıy mıy iç bayıyor. Demek ki seyirci de benim gibi düşünüyor.
Sen rezil sahne görmemişsin, MD'yi yeğlesen de bu BZÇ'nin zirvede olduğu ve daha çok tercih edildiği gerçeğini değiştirmiyor. Asıl şimdi otur ağla.
Hayaller hayatlar Mucize Doktor yayından kaldırılacak
Kalk gidelim iyi gitmiş gün değişikliğine rağmen.Ekli dosyayı görüntüle 93846
Reyting sonuçları belli oldu.
Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 68. bölümü ile tüm gruplarda zirveye yerleşti. Dizi uzun bir aradan sona ilk kez tüm gruplarda zirvede yer almış oldu.
FOX Tv ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisi 2. sırada yer alarak başarılı sonuçlar almaya devam etti.
TRT ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Kalk Gidelim yeni gününde de Ab grubunda ilk 10 arasında kendine yer edindi.
İşte diğer sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 93882
Ekli dosyayı görüntüle 93847
Bu da @serhatt'ın özentisi oldu iyice Resimlerle cevap veriyorYoo bu bölümü çok naif ve güzeldi AlNaz aşkı da gayet iyi gidiyor. Daha çok tercih edilse ne olacak Menajerimi Ara, Hekimoğlu, Öğretmen gibi dizilerin yerine de Kuruluş, Sefirin Kızı gibi işler tercih ediliyor Totalci teyzelerin tercihi umrumda bile değil yani.
Ekli dosyayı görüntüle 93888
Hahahahah şaka mısın sen? Tüm gruplarda zirvedeyiz.Yoo bu bölümü çok naif ve güzeldi AlNaz aşkı da gayet iyi gidiyor. Daha çok tercih edilse ne olacak Menajerimi Ara, Hekimoğlu, Öğretmen gibi dizilerin yerine de Kuruluş, Sefirin Kızı gibi işler tercih ediliyor Totalci teyzelerin tercihi umrumda bile değil yani.
Ekli dosyayı görüntüle 93888
Taklitler aslını yaşatır, yüceltir ancak.Bu da @serhatt'ın özentisi oldu iyice Resimlerle cevap veriyor
Neyse bu dizi böyle ucuz sahnelerle zirve peşine düştüğü için bundan sonra ciddiye aldığımız rakipler sadece Alev Alev ve Masterchef olacak siz böyle rezil bir dizi için sevinmeye devam edebilirsiniz.Hahahahah şaka mısın sen? Tüm gruplarda zirvedeyiz.
Ben 25 yaşındayım, annem diziyi izlemiyor ama ben izliyorum sen ancak kendini kandır.
Yoo ben buradayım ama ciddiye alınamayacak mesajlarına cevap vermekle uğraşamam.
Taklitler aslını yaşatır, yüceltir ancak.
Aşıklar Çukurova'da buluşmuş, sizi görmek sevindirdi.Bu da @serhatt'ın özentisi oldu iyice Resimlerle cevap veriyor