Oh olsun.Çukurova AB zirvesini de almış, @Aserat şok üstüne şok.
Oh olsun.Çukurova AB zirvesini de almış, @Aserat şok üstüne şok.
TOTAL grubunu bile alamaz derken üç grubun da zirveye oturması... Yılın olayıdır.Oh olsun.
Kesinlikle öyle, @Aserat a da yılın şoku ve kapağı oldu.TOTAL grubunu bile alamaz derken üç grubun da zirveye oturması... Yılın olayıdır.
muhteşem vallaMUCİZE DOKTOR
TOTAL : 7.68
AB : 7.45
ABC1 : 7.93
1 mi sansı düşükYENİ HAYAT
TOTAL : 1.88
AB : 2.10
ABC1 : 2.16
Bi dizi 10. Bölümüyle final yapar kanal belki 8. Bölümü ile bile final yapabilirYENİ HAYAT
kanald ona şans vermiştiBi dizi 10. Bölümüyle final yapar kanal belki 8. Bölümü ile bile final yapabilir
Ben kanalın yerinde olsam arka sokakları perşembeye alırdım denerdimYENİ HAYAT
Bu reytinglerden sonra 2.şans vericeğini düşünmüyorum.kanald ona şans vermişti
aynen bende final yakındırBu reytinglerden sonra 2.şans vericeğini düşünmüyorum.
atvve fox olunca yeni dizlerin şansı yokEkli dosyayı görüntüle 93846
Reyting sonuçları belli oldu.
Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 68. bölümü ile tüm gruplarda zirveye yerleşti. Dizi uzun bir aradan sona ilk kez tüm gruplarda zirvede yer almış oldu.
FOX Tv ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisi 2. sırada yer alarak başarılı sonuçlar almaya devam etti.
TRT ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Kalk Gidelim yeni gününde de Ab grubunda ilk 10 arasında kendine yer edindi.
İşte diğer sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 93882
Ekli dosyayı görüntüle 93847
tatılden gerimi döndunGünün reytingleri eklendi. Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölümü ile tüm gruplarda zirvede!
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM ve ilgili herkes
Sadece ufak bir kafa tatiliydi. Yine evdeydim yani Evet.tatılden gerimi döndun
kafadan tatıl yaptım desene..bende artık az ve öz yazmaya karar verdim..ama gene aktif olcam..facebook takı grupp arkadaşlarımda varSadece ufak bir kafa tatiliydi. Yine evdeydim yani Evet.
Tekrardan eskisi gibi kaldığım yerden devam😊