2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon - Grup Aşaması

Grup aşaması 6. gün sonuçları belli oldu!

6. gün tahminlerinde ön plana çıkan durum olmadı, çünkü en yüksek puanlar 39 olurken en düşük puanlar ise 35 oldu.

@STARAN 300 barajını geçen ilk yarışmacı (303 puan) olmayı başardı.

Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Sherlock

Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97

@STARAN tebrik ederim ablacım :D

• Harika
Reactions: STAR
@STARAN Analizlerin kuvvetli; ratingleri eskili yenili karşılaştırmalı takip ediyorsun sanırım,tebrikler.

Bence bu yarışmayı kazanan Günlük Rating Sonuçları açıklandığında ,konu içinde Yorum Yapma Hakkı edinsin.

@hayret bi şey @Dosi @Sherlock
Valla benim ona yetkim yok :D Ben nickinin altına ''Reyting Tahminleri Şampiyonu'' etiketini ve bir sonraki sezonlar için avantaj veriyorum. Reyting sonuçları konusu hakkında ödül yada karar vermek yetkimin çok çok üstünde :D

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: The_Erinch and STAR
Grup aşaması 6. gün sonuçları belli oldu!

6. gün tahminlerinde ön plana çıkan durum olmadı, çünkü en yüksek puanlar 39 olurken en düşük puanlar ise 35 oldu.

@STARAN 300 barajını geçen ilk yarışmacı (303 puan) olmayı başardı.

Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Sherlock

Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97
Daha iyi sonuçlar çıkardığımı düşünmüştüm, şaşırdım şu an. 39 düşük kalmış böyle basit güne. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Angelica and STAR
@Yiğitt zaten bugünün en yüksek puanı 39..Tebrik ederim tam puan almışsın.. Her günün puanı değişiyor..
En yüksek puan 39 yani tam bilince 39 oluyor :D Milletin maşallahı var. Tahminlerde iyi analizci olmuş herkes :D
Anladım şu an, tam bilmişsek sevindim o halde. :bhr: :A

Öğretmen reytingleri tepetaklak yapacak gibi beni, hiç umutlu değilim ondan... Daha yapmadım zaten de nasıl tahmin yapacağım konusunda da fikrim yok bakalım... :T:

Anladım şu an, tam bilmişsek sevindim o halde. :bhr: :A

Öğretmen reytingleri tepetaklak yapacak gibi beni, hiç umutlu değilim ondan... Daha yapmadım zaten de nasıl tahmin yapacağım konusunda da fikrim yok bakalım... :T:
O çok zor olacak aynen. Ama şunu da unutmayın arkadaşlar Eylül ayında yeni sezonu açan diziler ile Ekim ayındakiler arasında bayağı fark oldu. Ekim ayında Eylül'de düşük başlayan dizilerin reytinglerinde bile değişim oldu. Çok uçmayın ama Eylül'den bir farkının da olduğunu aklınızda tutun :D Küçük bir ipucu :D

O çok zor olacak aynen. Ama şunu da unutmayın arkadaşlar Eylül ayında yeni sezonu açan diziler ile Ekim ayındakiler arasında bayağı fark oldu. Ekim ayında Eylül'de düşük başlayan dizilerin reytinglerinde bile değişim oldu. Çok uçmayın ama Eylül'den bir farkının da olduğunu aklınızda tutun :D Küçük bir ipucu :D
Maçın olduğunu da unutmadan tabii. :A