Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
Milli maç Benim Adım Melek seyirci kaybetmesin diye maçı TRT Spor'a koymuş TRT TRT bile reyting önemser oldu :A En kötü yine Kanal D

Aman aman, elimdeki dizilerden kurtulmaya çalışıyorum. Daha da fazlalaşmasın :A
Geçen hafta olan dizileri daha dün bitirdim. Salı maşallah 3 tane aynı gün olunca yetişmek zor oluyor :A
Ben de çok izliyorum bu sene içlerinden eleme yapayım diyorum ama hepsini de severek izliyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben de çok izliyorum bu sene içlerinden eleme yapayım diyorum ama hepsini de severek izliyorum. :A
Yasak Elma askıya aldım (beni heyecanlandıran bir fragman çıkana kadar)
Hekimoğlu baştan sona bakıyorum.
Masumlar Apartmanı güya bakmayacaktım ama bağlandım :A arada biraz sahne atlayarak takip edeceğim.
Menajerimi Ara gereksiz sahneleri atlarım :A
Bir zamanlar Çukurova eskiden beri ara sıra bakıyorum. Şimdide öyle olur.
Başkada Dizim yok şükür :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Çarşamba dizim yoktu artık çarşamba Sadakatsiz izleyecem :Z

'Sadakatsiz' muhteşem başlamış, ben bu kadar iyi başlayacağını düşünememiştim. Kocaman tebrikler. Diziyle ilgili olumsuz tek yorum göremedim, hep olumlu ve güzel yorumlar vardı. İyi başlangıç yapmış, aynı tatla giderse yakında zirveyi alması sürpriz olmayacak. :Z

'Sen Çal Kapımı' çökmüş, eee söylemiştim ben. Keşke tahminlerime de yansıtsaymışım. Bomboş günde +9 reyting almak kolaydı, rakiplerle beraber yarı yarıya düşüş yaşadı iki hafta önceye kadar. Ha şu anki oranları da kanala yeter artar, orası ayrı. :X

Sadakatsiz hemen bitsin Sen Çal Kapımı’dan izleyici çalıyor. 😡😡😡

(Bunun bir şaka olduğunu açıklatmak zorunda kalmayın lütfen bana...)

Zaten %90 düşecekti dizi Çok pis düşmüş dizi bu hikayede yanan öğretmen oldu yaz dizisi yüzünden harcanan o oldu :A
Öğretmen bu günde kalsaydı daha kötü olurdu. :A Hem yeni sezonuna başlayan tüm diziler düşüş yaşadı o da düşerdi hem de Sadakatsiz karşısında direnemezdi. :A Gerçi Öğretmen Çarşamba olsaydı Sadakatsiz belki Çarşamba olmazdı ne de olsa ikisi de Medyapım. :A

• Harika
Reactions: Carpe Diem
'Sadakatsiz' muhteşem başlamış, ben bu kadar iyi başlayacağını düşünememiştim. Kocaman tebrikler. Diziyle ilgili olumsuz tek yorum göremedim, hep olumlu ve güzel yorumlar vardı. İyi başlangıç yapmış, aynı tatla giderse yakında zirveyi alması sürpriz olmayacak. :Z
Bende düşünemedim aynen koskocaman Tebrikler.bence de alabilir kuruluş un izleyicisi gelene kadar alır çarşamba dizim artık Sadakatsiz :A.

• Beğendim
Reactions: Yiğitt