Ben de çok izliyorum bu sene içlerinden eleme yapayım diyorum ama hepsini de severek izliyorum.Aman aman, elimdeki dizilerden kurtulmaya çalışıyorum. Daha da fazlalaşmasın
Geçen hafta olan dizileri daha dün bitirdim. Salı maşallah 3 tane aynı gün olunca yetişmek zor oluyor
Yasak Elma askıya aldım (beni heyecanlandıran bir fragman çıkana kadar)Ben de çok izliyorum bu sene içlerinden eleme yapayım diyorum ama hepsini de severek izliyorum.
Attığın kalp boşa gitti. Çok yorgun olduğum için yarın gündüz izleyeceğim sanırım.Netten Hekimoğlu'nu izlerim.
Ohaaaaaaaa harika gitmiş. valla ben neden o kadar düşük yazdım bilmiyorum. ama diziyi çok beğendim Çarşamba dizim yoktu artık çarşamba Sadakatsiz izleyecem
Ben dün tahmin konusunda dedim ama paylaşmadım. Bu oranlarda alacağını düşünmüştüm hatta daha sonra yolladıktan sonra @serhatt a söylediğimde bana çok uçmuşsun dedi.Ohaaaaaaaa harika gitmiş
Valla ben düşündüm dedim ilk düşük başlar sonra yükselir dedim yanıldımBen dün tahmin konusunda dedim ama paylaşmadım. Bu oranlarda alacağını düşünmüştüm hatta daha sonra yolladıktan sonra @serhatt a söylediğimde bana çok uçmuşsun dedi.
Zaten %90 düşecekti dizi Çok pis düşmüş dizi bu hikayede yanan öğretmen oldu yaz dizisi yüzünden harcanan o olduSen de amma düşmüşsün be o kadar güvendim sana...
Öğretmen bu günde kalsaydı daha kötü olurdu. Hem yeni sezonuna başlayan tüm diziler düşüş yaşadı o da düşerdi hem de Sadakatsiz karşısında direnemezdi. Gerçi Öğretmen Çarşamba olsaydı Sadakatsiz belki Çarşamba olmazdı ne de olsa ikisi de Medyapım.Zaten %90 düşecekti dizi Çok pis düşmüş dizi bu hikayede yanan öğretmen oldu yaz dizisi yüzünden harcanan o oldu
Bende düşünemedim aynen koskocaman Tebrikler.bence de alabilir kuruluş un izleyicisi gelene kadar alır çarşamba dizim artık Sadakatsiz .'Sadakatsiz' muhteşem başlamış, ben bu kadar iyi başlayacağını düşünememiştim. Kocaman tebrikler. Diziyle ilgili olumsuz tek yorum göremedim, hep olumlu ve güzel yorumlar vardı. İyi başlangıç yapmış, aynı tatla giderse yakında zirveyi alması sürpriz olmayacak.