6 Ekim 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    27
Tv den Menajerimi Ara Youtube den de Hekimoğlu ve Masumlar Apartmanı

EDHO dönmüş... Gene maşAllah yok yok..

Ama beni MasterChef ilgilendiriyor.

Dizide resmen süre uzatmak için yazıyorlar sahneleri. Arkaya şarkı koyuyorlar, flashback yapıyorlar. :A Dün 3. bölümü zar zor bitirdim, izlediğimden de bir şey anlamadım desem yeridir.

Bakalım bu bölümü nasıl izleyeceğim. :F
Bu dizi eğer bu kadar uzun gitmek yerine 90 - 100 dakika falan gitse gereksiz sahneler de olmasa çok daha yüksek oranlar alabilir.

3. bölüm o kadar sürdü. :(
Baktım şimdi, neyse ki dördüncü bölümde düşüş mevcut. 2 saat 30 dakika civarları. :A

MA.jpg

MA-4.jpg

• Beğendim
Reactions: Hazem
Bu hafta daha kısa 2 saat 30 dakika.

Bayağı kısaymış. :A Buna da şükür diyecek hale geldik. :(

2 saat 50 dakika mı? 😱 İlk bölüm 40 dakikaydı, üzerine 10 dakika daha eklemişler...
Bölümler arası 3-5 dakika fark normaldir ama 20 -30 dakika fark çok fazla :S neden tüm bölümler aynı sürede bitimyor?
Bizim burası türk dizilerini alıp bir kaç bölüme ayırıp her bölüm 20-30 dakika arası yayınlıyorlar ve bunu düşününce bu farklılıklar çok garip geliyor.

Bölümler arası 3-5 dakika fark normaldir ama 20 -30 dakika fark çok fazla :S neden tüm bölümler aynı sürede bitimyor?
Bizim burası türk dizilerini alıp bir kaç bölüme ayırıp her bölüm 20-30 dakika arası yayınlıyorlar ve bunu düşününce bu farklılıklar çok garip geliyor.
Çünkü burası Türkiye ve RTÜK dizi sürelerinin insanlık dışı seviyede uzun olmasıyla ilgilenmek yerine başka şeylere vakit harcıyor. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Hazem and Dosi