"ZümrüdüAnka" Final mi Yapıyor? | FOX

Olayı alakasız bir tarafa çekiyorsunuz mesela Öğretmen için cumartesi olacak demişti olmadı çünkü fanlardan prim kasmak için böyle yapıyor. :A Bizim forum öyle bir yer olmadığı için bu sayfadan bir şey açılmamalı yoksa başka bir şey yok. :A
Merak etme bu forumda da öyle prim kasmaya meyilliler var. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Oldu başka derdin. Başkalarının yaptığı hile hurda hiç kural dışı sayılmıyor bu forumda. :A @Özgür
Ben de diyorum ki onların yaptıklarını yapmak zorunda değilsin kalite sende kalsın. :A O yüzden uyarıyorum Fısıldayan Adam türevi sayfalardan bir haber daha açılırsa direkt kilit. :A

Zümrütkuşu gibi gerçeği yansıtmayan çivisi çıkan ama buna rağmen hala seyirciden yüz bulan türevleri bitsin de gerisi önemli değil. :D

Senin her zaman yaptığın bir şey bu, başkası yapınca mı (ki ben öyle bir şey yapmıyorum) ağır geliyor? :A
Ben sadece bu konuda hassas biri olarak hatalı kaynaklardan haber açılmamalı diyorum onun dışında bir şey anladıysan benim sorunum değil. :A

B.A. yine birilerine laf atmanın derdinde. İGKG'ye en fazla 2 bölüm vermiştim, bu tweetin üzerine Zümrüdüanka'ya da en fazla 3 bölüm daha veriyorum :F :F