Yok artık, neyinizi merak edeceğimNasıl üzüldüm şimdi senin elin uzundur sinsi karıgörürsün.
Duruyor ama takmıyorum osse güneş gözlüğü takıyorum @bazinga reklama giriyor muYok artık, neyinizi merak edeceğim
Nerdeyse 1 sene olacak ben bırakalı
Sen zaten Twitter'da set set gezerek foto atıyorsun
Havalı gözlük daha duruyor mu?![]()
O markayı bilmiyorum. Sizin orda popüler demek ki
Sizin orada tabi çin malı çok olduğu İçin normaldirO markayı bilmiyorum. Sizin orda popüler demek ki![]()
![]()
Sizin ki ne malı?Sizin orada tabi çin malı çok olduğu İçin normaldir![]()
İtalyan, Alman, İngilizSizin ki ne malı?![]()
Gidemyeceksin hiçbir zaman ahahahhahaCanım benim başarıların daim olsun.![]()
Bu tarz davet teklifleri aldığını bana anlattığında, o setlere gidip hepsiyle sohbet ettiğinde senin adına o kadar mutlu oluyorum ki.Fotoğraflar zaten harika diyecek bir şey yok.
Hepsini geçen hafta görmüştüm hatta çekildiğin gibi ilk bana yollamıştın yine çok mutlu olmuştum.
Hak ediyorsun bu başarıları.
@denizz19
Ben gelince setlere beraber gideceğiz unutma.![]()
O niyeymiş.Gidemyeceksin hiçbir zaman ahahahhaha![]()
Senin üni hayatın bitti bitti boşuna uğraşmaO niyeymiş.![]()
Hadi ordan be bu dönemi atlatırsam ikinci dönem dönerim.Senin üni hayatın bitti bitti boşuna uğraşma![]()
Diğer dönem de online olsun da ağlaHadi ordan be bu dönemi atlatırsam ikinci dönem dönerim.![]()
Online olsa bile sana inat gidecem İstanbul’a.Diğer dönem de online olsun da ağla![]()
Bana inat için virüse meydan okuyon demekOnline olsa bile sana inat gidecem İstanbul’a.![]()
BEBEĞİM gurur kaynağısın forumun. Başarıların daim olsun.@denizz19
Teşekkür ederim canlarım 😎Canım benim başarıların daim olsun.
Bu tarz davet teklifleri aldığını bana anlattığında, o setlere gidip hepsiyle sohbet ettiğinde senin adına o kadar mutlu oluyorum ki.Fotoğraflar zaten harika diyecek bir şey yok.
Hepsini geçen hafta görmüştüm hatta çekildiğin gibi ilk bana yollamıştın yine çok mutlu olmuştum.
Hak ediyorsun bu başarıları.
@denizz19
Ben gelince setlere beraber gideceğiz unutma.![]()
Evet sen virüsten daha tehlikelisin hain.Bana inat için virüse meydan okuyon demek![]()