batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Son dakika niye bekliyorsunuz ya. Neyseki gruplar az. Çok olunca fazladan zaman alıyor kura vs konu hazır etmek.Kullandım
İşini kolaylaştırdım işteSon dakika niye bekliyorsunuz ya. Neyseki gruplar az. Çok olunca fazladan zaman alıyor kura vs konu hazır etmek.
Bu sonuç denge sağladı aslında ama yinede heyecan yaptı :S
Artık son dakikaları bekleme amaİşini kolaylaştırdım işte
Heyecanlandım, bu ne yaVay arkadaş...
Geçen tur kıl payı elendiğim için kıllık olsun diye son 3 dakika kala da atabilirimArtık son dakikaları bekleme ama
Ben de. Ama bir yandan da hayal kırıklığına uğradım. Belki içimi dökerim bu konuyla ilgili zaten kapanmak üzere.Heyecanlandım, bu ne ya
Umarım son dakikalarda şekillenecek oylamalar olmaz ne diyelim şuan senin kaderi Özgür yaşıyorGeçen tur kıl payı elendiğim için kıllık olsun diye son 3 dakika kala da atabilirim
Ben gönül rahatlığıyla oyumu sana verdim ve açıkladımda keşke bu şekilde olmasaydıBen de. Ama bir yandan da hayal kırıklığına uğradım. Belki içimi dökerim bu konuyla ilgili zaten kapanmak üzere.
Teşekkür ederim canım. Yani böyle çekişmeli gitmesi güzel tabi hem de Kaan gibi sevdiğim biriyle yarışmak da güzel.Ben gönül rahatlığıyla oyumu sana verdim ve açıkladımda keşke bu şekilde olmasaydı