⭐serhatt 65.000'ler Kulübünde!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,599
Puanı
1,060
Forumumuzun sevilen, eğlenceli, foruma büyük katkılar sağlayan, çenesi kuvvetli üyesi @serhatt 65.000'ler kulübüne girmiştir :Z

Kendisine başarılar diler,bizlerle daha nice nice güzel mesajlar dileriz :Z

Hediyelerin:

Tebrikler @serhatt. :bhr:
17_3400.jpg

Bu da benden sana bir koca adayı tüm fotoğrafları güzeldi de ben bunu seçtim umarım beğenmişsindir. :A

• Harika
Reactions: serhatt
Forumumuzun sevilen, eğlenceli, foruma büyük katkılar sağlayan, çenesi kuvvetli üyesi @serhatt 65.000'ler kulübüne girmiştir :Z

Kendisine başarılar diler,bizlerle daha nice nice güzel mesajlar dileriz :Z

Hediyelerin:
Yaaaaa yine miiiii 🙈 Ben bile fark etmemişken senin fark etmen... :bhr:

Canım benim çok teşekkür ederim, hediyelerin, güzel sözlerin için. Her zaman farkını ortaya koymaya devam ediyorsun. İyi ki varsın. :Z 😍😍😍🥰🥰🥰

• Harika
Reactions: Dosi
Yaaaaa yine miiiii 🙈 Ben bile fark etmemişken senin fark etmen... :bhr:

Canım benim çok teşekkür ederim, hediyelerin, güzel sözlerin için. Her zaman farkını ortaya koymaya devam ediyorsun. İyi ki varsın. :Z 😍😍😍🥰🥰🥰
Rica ederim canım :Z
Dünden beri çok dolanamadım forumda ama sonra sana bakayım derken mesaj sayını farkettim :A
Mayıs ayından bu yana 10 bin mesaj yazmışsın 😱 :A

• Harika
Canım benim tebrikler. :bhr: İyi ki bizimlesin. :Z Senin gibi bir arkadaşım iyi ki var. Foruma da döndün de sayende renklendi yine forum. :Z Hep böyle yanımızda ol. :Z Nice mesajlara. :bhr: @serhatt

Bu da hediyelerin :Z
1601150398949.png

1601150513047.png

1601150467336.png

• Harika
Canım benim tebrikler. :bhr: İyi ki bizimlesin. :Z Senin gibi bir arkadaşım iyi ki var. Foruma da döndün de sayende renklendi yine forum. :Z Hep böyle yanımızda ol. :Z Nice mesajlara. :bhr: @serhatt

Bu da hediyelerin :Z
Ekli dosyayı görüntüle 92795
Ekli dosyayı görüntüle 92797
Ekli dosyayı görüntüle 92796
Aman aman bunlar ne güzel sözler, hediyeler. :bhr: Aşkım benim sende iyi ki varsın, forumun bana kattığı ENDER güzelliklerdensin, teşekkür ederim. :bhr:

Nice binlere daha girmen dileğiyle. Hediye konusunda pek bilgim yok ama eski profil fotondan kopya çekerek bu hediye veriyorum :A
burakozcivit_20200926_230831_0.jpg

• Harika