Bu görüntülerden sonra nasıl serbest bırakılıyor ya YUH!!
Katılıyorum sana. Umarım ceza alır.
Böyle bir şey olsa çoktan çözülürdü biraz düzgün atsaymış bari.
Tutuklanmış.umarım ceza alır
bende duuydumhaberde süper olmuş
BETER OLSUN.
Hakettiğini bulmuş oldu.tutuklanıp ceza evine göndermişler
aynen valla beter olsun..babasının yaşındaki adamı dövuyor..Hakettiğini bulmuş oldu.
Ne 2.şok geliyoFLAŞ gelişme var asıl yaşlı adam baltayla halıl sezaı nın evinin önunde beklemiş....nedense..boşu boşuna halıl seza i gunahını aldık
aynen halılın avukatı serbes bırakılsın demiş halılıNe 2.şok geliyo
Aman adam ne yaptıysada dövmeye hakkı yoktu sonuç olarak bir büyük sonuc olarak halil sezaiyi darp etmediaynen halılın avukatı serbes bırakılsın demiş halılı
büyükde büyükluğünü gösterseydi keşke..baltayla beklemeseydi..Aman adam ne yaptıysada dövmeye hakkı yoktu sonuç olarak bir büyük sonuc olarak halil sezaiyi darp etmedi
Balta şimdi mi olmuş eski bişey mibüyükde büyükluğünü gösterseydi keşke..baltayla beklemeseydi..
HABERDE İZLEDİM yeni görüntulerde çıktı bildiğin balta işte ..halılı n yapcaktıysa artıkBalta şimdi mi olmuş eski bişey mi
adam baltayla beklemiş..halılı adamın gunahını almışızHakettiğini bulmuş oldu.
Halil sezai hapiste değil mi kafam çok karıştıHABERDE İZLEDİM yeni görüntulerde çıktı bildiğin balta işte ..halılı n yapcaktıysa artık
halıl sezaı adamı dövdukten önce olay oldu balta işi..yeni görüntü çıktı....adamı dövdukten sonra halil hapıste..anlatabildimmmi kardeşimHalil sezai hapiste değil mi kafam çok karıştı
Şimdi anladım oky sağolhalıl sezaı adamı dövdukten önce olay oldu balta işi..yeni görüntü çıktı....adamı dövdukten sonra halil hapıste..anlatabildimmmi kardeşim