Maskeli Fedai
Favori Üye
Sandıkların başındayım..Sayın Gs'li dostum elenirse yakarım... 🚬
Sandıkların başındayım..Sayın Gs'li dostum elenirse yakarım... 🚬
Hani meydanı boş bırakmışsın şuanSandıkların başındayım..
Sıkıntı yok rahat olHani meydanı boş bırakmışsın şuan![]()
Tabi oranları görünce bi rahatladınSıkıntı yok rahat ol![]()
Hiç korkmadım ki halkıma güvenim tamdıTabi oranları görünce bi rahatladın![]()
Artık daha zor günler seni bekleyecekHiç korkmadım ki halkıma güvenim tamdı![]()
Zoru severimArtık daha zor günler seni bekleyecek![]()
![]()
Lobi falan işlemez etkinliğimde. Başında ben varım ve radar gibi yakalıyorum detaylarıZoru severimLobim devreye girecektir
![]()
@Tolstoyevski içerde misin..Lobi falan işlemez etkinliğimde. Başında ben varım ve radar gibi yakalıyorum detaylarıbenim gibi detaycı @Tolstoyevski ile her türlü hileye dur diyeceğiz
Ha adil şartlarda olacaksa lobiye dur demeyiz, amaç ve şartlara bağlı![]()
Ben buna hazır değilim 😱 şuanda tüm herşey bir film şeridi gibi geçmekte...@Tolstoyevski içerde misin..![]()
Her şey çoktan ayarlandı bile.. @Tolstoyevski adlı yoldaşım bu görev için canını bile vermeye hazır olduğunu bildirdi..Ben buna hazır değilim 😱 şuanda tüm herşey bir film şeridi gibi geçmekte...
Yok yok aklımı çelme, @Tolstoyevski 'ye güvenim sonsuz![]()
Zoru severimLobim devreye girecektir
![]()
Lobi falan işlemez etkinliğimde. Başında ben varım ve radar gibi yakalıyorum detaylarıbenim gibi detaycı @Tolstoyevski ile her türlü hileye dur diyeceğiz
Yargısız infaz yapmayacağım. Söz @Tolstoyevski 'deHer şey çoktan ayarlandı bile.. @Tolstoyevski adlı yoldaşım bu görev için canını bile vermeye hazır olduğunu bildirdi..![]()
İster sandıkların %99.99'u açılsın, 100 olmadan terketmem
Lobi falan işlemez etkinliğimde. Başında ben varım ve radar gibi yakalıyorum detaylarıbenim gibi detaycı @Tolstoyevski ile her türlü hileye dur diyeceğiz
@Tolstoyevski içerde misin..![]()
Anlaşıldı, herşeyi kendim yapacağım. Sözleşme bittiği an yolları ayırıyorum, yani bu turdan sonraİçerdeyim...
![]()
İkinizi de alıntıladım ama, kimin için içerde olduğumu söylemedim...Anlaşıldı, herşeyi kendim yapacağım. Sözleşme bittiği an yolları ayırıyorum, yani bu turdan sonra![]()
Ah bak şimdi işin rengi değişti ama o sana o soruyu sorunca doğal olarak ona cevap olarak algılanıyorİkinizi de alıntıladım ama, kimin için içerde olduğumu söylemedim...@Maskeli Fedai
İkinizi de alıntıladım ama, kimin için içerde olduğumu söylemedim...@Maskeli Fedai
@DarkLegenD ben ve Tols ayrı bir ekibiz..Ah bak şimdi işin rengi değişti ama o sana o soruyu sorunca doğal olarak ona cevap olarak algılanıyor
Yinede artık sana tam güvenemeyeceğim. Üzgünüm![]()
Bu mesaj rahatlattı beni. Asıl korkması gereken sizsiniz@DarkLegenD ben ve Tols ayrı bir ekibiz..Dolayısıyla bizde kork Dosi hanım..