26 Ekim 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Ne İzlediniz ?

• Van İçin Tek Yürek (Kanal D - ATV - Star - Fox - CNN Türk - NTV - Kanaltürk - Beyaz TV ...)

Oy: 5 62.5%
  • Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 3 37.5%
  • Muhteşem Yüzyıl (Show)

Oy: 2 25.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 3 37.5%
  • Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Dinle Sevgili (Fox)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• İntikam Savaşçıları - Y.S. (Star)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 12.5%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu...

Son düzenleme:
Yine ilk 5.ci yorum benden :)) ben gerçekten kuzey güney ve şu ortak yayın reyting sonucunu çok merak ediyorum. kuzey güney hastasıyım saten :)

Son düzenleme:
Muhteşem yüzyıl düşmüş kuzey güney artmış çocuklar duymasında 2 güclü rakip karsısında direniyor

Kuzey Güney düşmüş ne artması başladığından beri en düşük reytingini aldı nerdeyse :)

Van İçin Tek Yürek birçok kanalda yayınlandığı için reytingler bölünmüş bundan dolayı çok kötü gelmiş reytingleri.

Evet tek bir kanal da yayınlansaydı ilk 10'da yer alırdı her türlü :)

Bence ilk 5'te yer alırdı. Sonuçta 6-7 kanalda yayınlandı. Bu kanallar da öyle havadan sudan kanallar değil. Atv,Kanal D,Fox çok bölündüğü için böyle geldi. Ama galiba en iyi reytingi Kanal D almış.

Muhtesem Yüzyil basarisini sürdürmüs.

Kuzey Güney'de düsüs söz konusu.

Çocuklar Duymasin yükselmis bu hafta, özellikle A/B grubunda..

İzlediklerim;
- Kuzey Güney

Kuzey Güney;
Çok güzel bir bölümdü. Kuzey yeni işine girerken düşmanı rahat bırakmadı. Güney, Cemre ile Banu arasında kaldı ve tercihini Banu'dan kullandı.

'Kuzey Güney' Dizisi Reyting Hakkında Yorumum;
Reytingleri düşüyor ama sıralamadaki yeri iyi sayılabilir hiç değilse Kanal D için iyi reytingler alıyor. 'Kuzey Güney' dizisi Total'de 2., A/B'de 3. sırada yer almış ama reyting olarak A/B'de daha iyi. Bakalım ilerleyen haftalarda nasıl reytingler alacak.

Evlerinde reyting cihazı olanların nasıl bir anlayışı var anlamak çok güç gerçekten. Aslında AGB'nin bir suçu var bu durumda. Türkiye'nin hepsi Van için desteği izlerken programların ilk 25'e dahi girememesi gerçekten ilginç. Bu AGB nasıl bir şirkettir anlamak güç.

Ozan yorumunu yazsada okusak, reyting konularında istatistiklerin üzerinde yazılan yorum ona ait sanırım ilgimi çekiyor o yorumlara bakıyorumda genelde:D

Evlerinde reyting cihazı olanların nasıl bir anlayışı var anlamak çok güç gerçekten. Aslında AGB'nin bir suçu var bu durumda. Türkiye'nin hepsi Van için desteği izlerken programların ilk 25'e dahi girememesi gerçekten ilginç. Bu AGB nasıl bir şirkettir anlamak güç.

10'u aşkın kanalda yayınlandığı için reytingler çok bölünmüş. Bundan dolayı böyle oldu. Yoksa ilk 10'da kesin yer alırdı.

Bence anlaması güç değil.

Ozan yorumunu yazsada okusak, reyting konularında istatistiklerin üzerinde yazılan yorum ona ait sanırım ilgimi çekiyor o yorumlara bakıyorumda genelde:D

Evet genelde benim oluyor o yorumlar. Beğendiğine sevindim :D

Bugün yorum yapmadım çünkü dün akşam TV'de belki de bir ilk yaşandı ve onlarca kanal aynı anda tüm yayınlarını durdurup yardım kampanyasına yer verdi. Bizim de bugün için reyting konuşmamız çok doğru olmazdı bence :):)

Kızey Güney tüm bölümlerin en kötü reytingi aldı yinede gayet iyi gidiyor

Muhteşem Yüzyıl rakipsiz yola devam ediyor

Van İçin Tek Yürek 11 kanala bölündüğü için kötü gitmiş yoksa ilk 10'da yer alırdı

Sensiz Olamaz Tekrarı uçtu bunun M.Yüzyılın etkisi olabilir