Yapmayın bunu, yapmayın kötü oluyorum...Belhanda... Seni yedirmeyiz, Fernandinho eğer gelecekse dünyanın en iyi futbolcusu ile beraber oynayacak...
Nasıl vasat dersiniz bu adama... @MasacRE @MEnes @DarkLegenD
Belhanda... Seni yedirmeyiz, Fernandinho eğer gelecekse dünyanın en iyi futbolcusu ile beraber oynayacak...
Belhanda izleyerek gaza geliyorum..Yapmayın bunu, yapmayın kötü oluyorum...
Yapmayın bunu, yapmayın kötü oluyorum...
Belhanda izleyerek gaza geliyorum..
Hocanın yeni adresi???
Yapma...
Şu maçta sizi ne dağıtmıştı be hamsi tava yapmıştıBelhanda kırmızı çizgimizdir.
Şey değil mi Ümit Öztürk'ün şov yaptığı maç.Şu maçta sizi ne dağıtmıştı be hamsi tava yapmıştı
Olabilir Yine de reyizin gollerini göz ardı edemeyizŞey değil mi Ümit Öztürk'ün şov yaptığı maç.
Bu arada seni tenzih ediyorum ama ikidir futbol konularında "hamsi" denilerek sabrım sınanıyor. Birisini bozmama az kaldı.
Belhanda mı daha leş yoksa siz mi daha leşsiniz karar veremiyorum...Belhanda... Seni yedirmeyiz, Fernandinho eğer gelecekse dünyanın en iyi futbolcusu ile beraber oynayacak...
TANRI BAŞAKŞEHİR'E MERHAMET ETSİN, ZİRA DÜNYANIN EN İYİ ORTA SAHASI MERHAMET ETMEYECEK!!
@Sherlock @MEnes @MasacRE @DarkLegenD
YAPMA...
TANRI BAŞAKŞEHİR'E MERHAMET ETSİN, ZİRA DÜNYANIN EN İYİ ORTA SAHASI MERHAMET ETMEYECEK!!
NE DEMİŞTİK.. @Sherlock @Tolstoyevski @MasacRE @DarkLegenD
Bir doğru eskiden yaptığı yanlışları düzeltmez...