2020 Bill & Ted Face the Music - Film Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
47,949
Puanı
1,060

BillAndTed.jpeg

Bill & Ted Face the Music

Tür:
Macera, Komedi, Müzik, Bilim-Kurgu
Süre: 91 dakika

Yönetmen: Dean Parisot
Senaryo: Chris Matheson, Ed Solomon

Oyuncular:
Keanu Reeves
Alex Winter
Kristen Schaal
Samara Weaving

IMDb Linki

Puanlar:
IMDb: 6.5/10
Metacritic: 66/100

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Süre harika, türü de iyi.
Oscar etkinliğimizde olacaksa en kısa zamanda izliyeyim :A @Sherlock gerçi olmasada izlerim gibi:A
Fragman 1 küsür saat? 😱
Doğru video mu? :A

Edit değişmiş :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Dur dur bu bir seri mi?
1989 yılından:
Bill ve Ted'in çılgın macerasıEkli dosyayı görüntüle 92183
@Sherlock @Tolstoyevski
Bu film aşağıdaki filmin serisinin 3. filmi bilginiz olsun. Benim listemde yok şimdilik. :D

Aynen farkettim sonra ve galiba 1989 yılındaki o çocuk Keanu Reeves
Eh şimdi onları da izlemek gerekir? :A @Tolstoyevski

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Geçen hafta önce 1. serisini sonra 3. serisini izledim. İyi ki ilk seriye bakmışım çünkü bazı kısımları ve karakteri tanımamda fayda sağladı.
2020'de olan filmde Atypical dizisinde olan Casey yani Brigette Lundy-Paine rol alıyor.
İki film arasından 30 sene geçmiş ve bazı oyuncuların yeni halini görmek biraz farklı geldi.

Yorumlarım spoı sayılmaz aslında ama yinede buzladım😊 konusu hakkında yazdım

Filme gelince ilk filmde karakterlerin konuşma tarzı hareketleri garip geliyor ama sonradan insan alışıyor. Filmi izlerken mantık hataları aramadan izlemek gerekir.
İlk filmin konusunda 2 arkadaş sınıfı geçebilmek için son bir şansları vardır, sözlü bir tarih sınavı ve telefon kulübesi yardımı ile geçmiş zamanlara yolculuk yapıyorlar.
6/10

2. filmde olaylara daha çabuk adapte oluyoruz. Bu film de ise iki karakterin ve çocuklarının maceralarını ayrı bir şekilde izliyoruz. Burada ise hem geçmiş hem de geleceğe olan kısa yolculukları izliyoruz. Dünyadaki düzen yok olmak üzere ve en iyi müziği bularak buna dur demenin yolu aranmakta. Çocuklarının konuşma tarzı babaları gibi ve film boyunca beni rahatsız etti sallanarak hareket etmeleri falan

Puanım 6.5/10