Şizofrenliğin üzerinde yine, PK bu dizideki kadronun tırnağı olamaz.Zaten senaryo Poyraz Karayel çakması bırak da gün de aynı olmasın.
Şizofrenliğin üzerinde yine, PK bu dizideki kadronun tırnağı olamaz.Zaten senaryo Poyraz Karayel çakması bırak da gün de aynı olmasın.
Yoo gayet de öyle. Tek başına İlker ve Burçin bile Tolga-Ayça ikilisini gömüp üzerine toprak atar.Şizofrenliğin üzerinde yine, PK bu dizideki kadronun tırnağı olamaz.
Kendini ne güzel kandırıyorsun sen öyle.Yoo gayet de öyle. Tek başına İlker ve Burçin bile Tolga-Ayça ikilisini gömüp üzerine toprak atar.
Valla tüm Twitter bu çakmalığı konuşuyor benim bir şey dememe gerek yok.Kendini ne güzel kandırıyorsun sen öyle.
Twitter ergenleri kimsenin zerre umrunda değil neyse ki.Valla tüm Twitter bu çakmalığı konuşuyor benim bir şey dememe gerek yok.
valla degişik durumlar yaniiHafta içi yeni dizi koymak iyice sıkıntılı oldu. Her gün iyi alan dizi var ya da dolu
Tövbeler olsun var yaPazar günü pek izlediğim iş yok, göz atarım ben. Ama böyle büyük prodüksiyonlu bir işin hafta sonu olması şaşırttı.
İzlemeyi bıraktım.Tövbeler olsun var ya
Sıkıcı. Kadrosundan dolayı merakla beklediğim bir işti, ama beklediğimi vermedi. İlk bölümü iyiydi, diğer bölümünde saçmaladı.Hoşuna gitmeyen şey nedir?
Ne bekliyordun?Ne buldun?Sıkıcı. Kadrosundan dolayı merakla beklediğim bir işti, ama beklediğimi vermedi. İlk bölümü iyiydi, diğer bölümünde saçmaladı.
Hiç bir şey beklemiyordum, sadece zaman geçsin ve TV alışkanlığı kazanayım diye izledim, izlemem de dediğim gibi kadrosu önemli bir etken. İkinci bölümde hikayenin saçmaladığını görünce de bıraktım.Ne bekliyordun?Ne buldun?
Yorumunda bir şey dikkatimi çekti."TV alışkanlığı "dedin.Senin tv seyretmediğini düşünmeliyim.Ara sıra mı bakıyordun?Hiç bir şey beklemiyordum, sadece zaman geçsin ve TV alışkanlığı kazanayım diye izledim, izlemem de dediğim gibi kadrosu önemli bir etken. İkinci bölümde hikayenin saçmaladığını görünce de bıraktım.
Survivor bitince benim için TV devri bitti. Bugün Kırmızı Oda'yı zar zor izledim mesela, gözüm yoruldu.Yorumunda bir şey dikkatimi çekti."TV alışkanlığı "dedin.Senin tv seyretmediğini düşünmeliyim.Ara sıra mı bakıyordun?
Yaşanmış İnsan Hikayesinden olabilir.Survivor bitince benim için TV devri bitti. Bugün Kırmızı Oda'yı zar zor izledim mesela, gözüm yoruldu.
Yok yok, geçen gün Baraj'da da öyle oldu ama Burak için dayandım.Yaşanmış İnsan Hikayesinden olabilir.