'Arıza'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20200827_125732-jpg.91407

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Arıza'nın yayın tarihi beli oldu

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur'un yazdığı, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu ve başrollerini Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı yapımın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatacak olan dizi Pazar akşamları izleyicisi ile buluşacak.

'Arıza' ilk bölümüyle 13 Eylül Pazar 20.00'de Show TV'de başlıyor!

• Harika
Reactions: Angelica

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur'un yazdığı, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu ve başrollerini Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı yapımın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatacak olan dizi Pazar akşamları izleyicisi ile buluşacak.

İzlemem diziyi ama pazar günü olması iyi olmuş

Pazar günü pek izlediğim iş yok, göz atarım ben. Ama böyle büyük prodüksiyonlu bir işin hafta sonu olması şaşırttı. :(
Ben cumartesi pazar hiç dizi izlemiyorum çünkü doğru düzgün ne dizi nede program var ama yine de seveceğim bi diziye benzemiyor. Aynen ona bende şaşırdım pazar olmasına

Hafta içinden korkmuşlar, yazık olmuş
Ben Cuma gününe koyarlar diye bekliyordum ama şaşırttı cidden. Garantiye almak istemişler sanırım.
Ben cumartesi pazar hiç dizi izlemiyorum çünkü doğru düzgün ne dizi nede program var ama yine de seveceğim bi diziye benzemiyor. Aynen ona bende şaşırdım pazar olmasına
Cumartesi günleri Zümrüdüanka ve Kuzey Yıldızı'na bakıyorum ben. Programlara pek bakmıyorum.

Bence dizi harcanır diye korkmuşlar ondan pazara koymuşlar

Yani haklısın zevk meselesi :A . Umarım ama atv nin bir dizisi varr Mustafa ile Maria bakalım rekabet içerisinde olurlar mı
Maria ile Mustafa'nın ben iyi gideceğini düşünmüyorum hiç. Rekabet içerisinde olamazlar. Anca FOX'un bir yaz dizisi gelir Pazar gününe rekabet öyle başlar.
Aynen yayından kaldırıldı kardeşi azize dizisi ile :A:A
Güzel diziydi. :( Kıymeti bilinmedi.

Çok doğru bir karar. Dizi tutarsa kanallar belki prodüksiyonlu işlerini hafta içine sıkıştırmaktan vazgeçerler. Çok fazla prodüksiyonlu iş karşı karşıya gelince aralarından birileri heba oluyor.

Çok doğru bir karar. Dizi tutarsa kanallar belki prodüksiyonlu işlerini hafta içine sıkıştırmaktan vazgeçerler. Çok fazla prodüksiyonlu iş karşı karşıya gelince aralarından birileri heba oluyor.
Hafta sonu reklam gelirleri düşük diye daha az bütçeli dizileri koyuyor kanallar. Arıza da uzun zamandır hafta sonu göremediğimiz büyük bütçeli bir iş olacak. Ama ben bu kararda BKM'nin etkisi olduğunu düşünüyorum. Yoksa hafta içi Salı veya Cuma olacaktı bu iş bence.

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey