Masumlar Apartmanı - Tanıtım Fragmanları | TRT 1 - Yeni Dizi

b0a9421-jHlA_cover.jpg.webp

Kadrosu ile dikkat çeken TRT 1'in 'Masumlar Apartmanı' dizisinden ilk tanıtım geldi!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın üstleneceği dizinin kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Alper Saldıran ve Uğur Uzunel gibi isimler yer alıyor.

'Masumlar Apartmanı' 15 Eylül Salı 20.00'de TRT 1'de!

Tutunamayanlar a ne oldu

Kadrosu ile dikkat çeken TRT 1'in 'Masumlar Apartmanı' dizisinden ilk tanıtım geldi!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın üstleneceği dizinin kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Alper Saldıran ve Uğur Uzunel gibi isimler yer alıyor.

hekimoğlu ve Menajerimi Ara izliyorum ve izleyemem bunu ama barajın sonunu getirebilir

hekimoğlu ve Menajerimi Ara izliyorum ve izleyemem bunu ama barajın sonunu getirebilir
Senin için demiyorum ama Baraj'ı bitirmeye ne kadar meraklı herkes? :A İlk iki bölümü yüksek reyting aldı ve ben izleyicisinin halen dönmediğini düşünüyorum. En geç 2 bölüm sonra da 5+ bandına yükselir.
Kalk gidelim ekimde finalmiş belkide cumartesi gününe alırlar
Vergilerin boşa gittiği bir dizi o da. Uzattıkça saçmalayan bir yapım. Kanal o dizinin yerine bu diziyi koysaydı keşke. :(

tutunamayanlar dizisi dizi mezarlığına gitti galiba

Senin için demiyorum ama Baraj'ı bitirmeye ne kadar meraklı herkes? :A İlk iki bölümü yüksek reyting aldı ve ben izleyicisinin halen dönmediğini düşünüyorum. En geç 2 bölüm sonra da 5+ bandına yükselir.

Vergilerin boşa gittiği bir dizi o da. Uzattıkça saçmalayan bir yapım. Kanal o dizinin yerine bu diziyi koysaydı keşke. :(
Belki öyle yaparlar

Bu dizi ile birlikte her kanalın günü dolmuş oldu. :A Benim de ilgimi çeken bir diziydi ama Baraj, Menajerimi Ara, Hekimoğlu ve Ramo'yu takip ettiğimden buna yer kalmıyor. :F
Ben hekimoğlu Menajerimi Ara başka dizi izlemem salı günü belki başka gün olsaydı şöyle bi pazar cumartesi çarşamba ancak o zaman izlerdim diğer günler dizim var

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Valla ben dediğim 2 dizinin hastasıyım hastası oldum ve işin çok zor ve bu arada geçende birisi dedi instagram da ramo 5 bölüm denencekmiş ona göre mi ne cuma ya mı ne alınacakmış

Gün değişikliği olacak deniliyor, ama ne kadar doğru olur bilemem. Eğer olursa benim içi boş iyi olur, ama dizi için iyi olmaz bence.

Fragmanı çok beğendim izlemek istediğim bir diziydi ya ama gününde değil ama netten izlicem :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,177
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961