Messi Resmen Barcelona'dan Ayrılıyor!

Sizce Messi Hangi Takıma Gidecek?

• İnter

Oy: 0 0.0%
  • Manchester United

• PSG

• Chelsea

• Real Madrid

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    6

Ayrılığın perde arkasında, şu R.Koeman denen sözde hocanın artistlik yapıp “artık takımdaki ayrıcalığın bitti” demesi olarak gösteriliyor. Eğer doğruysa, Messi gitse bile bu adamın ibreti alem için kovulup lisansının iptal edilmesi gerekir. Yahu sen kimsin? Kim oluyorsun da futbolun ilahına ileri geri konuşuyorsun hangi başarınla?

Umarım Messi vazgeçmez bu noktadan sonra çok yoğun baskıya dayanayıp. City ismi baya yüksek sesle söylenmeye başladı. Ayrıca bu sabah City’nin şu tweeti paylaşması da işkillendirdi... Lig kaybedilmiş, çeyrek finalde ŞL gitmiş ama Messi olayının ertesi sabahına yüzler gülücük açıyor nedense...

• Harika
Reactions: DarkLegenD

Ayrılığın perde arkasında, şu R.Koeman denen sözde hocanın artistlik yapıp “artık takımdaki ayrıcalığın bitti” demesi olarak gösteriliyor. Eğer doğruysa, Messi gitse bile bu adamın ibreti alem için kovulup lisansının iptal edilmesi gerekir. Yahu sen kimsin? Kim oluyorsun da futbolun ilahına ileri geri konuşuyorsun hangi başarınla?

Umarım Messi vazgeçmez bu noktadan sonra çok yoğun baskıya dayanayıp. City ismi baya yüksek sesle söylenmeye başladı. Ayrıca bu sabah City’nin şu tweeti paylaşması da işkillendirdi... Lig kaybedilmiş, çeyrek finalde ŞL gitmiş ama Messi olayının ertesi sabahına yüzler gülücük açıyor nedense...

Ben Keoman haberinin doğru olduğuna inanmıyorum. Kimse Messi'ye bunları diyecek yüzü bulamaz kendinde, Barca için yaptıklarından sonra hele. O haber bence net olarak yalan.

Geleyim Messi'nin ayrılık kararına. Aslında bu yönetimi istifaya çağırmak için yapılmış bir hamle gibi de yorumlanabilir ama gerçekten bıkmış ve gitmeyi istiyor da olabilir. Zaten Messi öyle bir figür ki bir hareketiyle tüm dengeleri alt üst edebiliyor. 2015'te instagram üzerinden Chelsea'yi beğenerek seçim kararı aldırmış bir adamdan bahsediyoruz. Burada da yönetimden uzun süredir memnun değil. Bu hamleyi yaparak yönetimin istifasını ve seçim kararını aldırabilir. Bir futbolcu bir kulüpten büyük olabilir mi, söz konusu Messi ise evet olabilir...

Geleyim benim Messi gitsin mi kalsın mı yorumuma. Bence yönetim giderse süre kısıtlı da olsa bu takımın belirli takviyelerle ve iyi bir hoca ile bir sene daha denenmesi gerekiyor. Ama gidecekse de City dışında herhangi bir takıma gitmesini asla istemem. Juventus'un da şuan kaos dolu bir ortam olduğu çok bariz. Ne Inter ne Juventus ne Manchester United şuan Messi için uygun bir ortam değil. Bakalım gelecek günler neler gösterecek ama çok hareketli olacağını söyleyebiliriz...

Ponçik ortağım, bu ikimize gelsin.
Pep ❤️😍 Leo

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
  • Beğendim
Reactions: DarkLegenD
La Liga yönetimi Messi'nin Barça'dan ayrılması için 700 milyon euroluk serbest kalma bedelinin halen geçerli olduğunu duyurmuş, yani La Liga yönetimi bile karşı çıkıyor. Ama Barcelona böyle yaparak büyük ayıp ediyor, bitti işte aşk daha ne uzatıyorsun? Messi Barça'da kalırsa çok büyük hayal kırıklığı olur. Karagümrükspor > Barcelona.

Hocam sen twitter'a nasıl giriyorsunss?

La Liga yönetimi Messi'nin Barça'dan ayrılması için 700 milyon euroluk serbest kalma bedelinin halen geçerli olduğunu duyurmuş, yani La Liga yönetimi bile karşı çıkıyor. Ama Barcelona böyle yaparak büyük ayıp ediyor, bitti işte aşk daha ne uzatıyorsun? Messi Barça'da kalırsa çok büyük hayal kırıklığı olur. Karagümrükspor > Barcelona.

Fiyat yükseltmeye çalışıyorlar illa satacaklar. :)

Hocam sen twitter'a nasıl giriyorsunss?
Tarayıcıdan? :A

Fiyat yükseltmeye çalışıyorlar illa satacaklar. :)
Messi:

4895533j9rtg.jpg

Güzel de ekşiye falan baksana hocam çoğu kişi giremiyor şu anda :A
Genel bir teknik sorundan bahsediliyor Avrupa'yı da kapsayan ama Türk Telekom olmasına rağmen bende sorun çıkmadı hayret. :A Avrupa geneli erişim sorunları varmış, @Dosi girebiliyor mu bakalım ben de merak ettim. :A