BesaleT
Süper Emekli
Hint sinemasına vuruldum birkac ay önce.Ön yargıdan kurtuldum.
![]()
Güzel güzel bende izledim yarısın çok güzel gidiyor My Name is Khan.
Forumca hint filmlerine bağlanacaz bu gidişle.Ghajini'yi de izleriz.
![]()
Ne güzel işte.
Hint sinemasına vuruldum birkac ay önce.Ön yargıdan kurtuldum.
![]()
Forumca hint filmlerine bağlanacaz bu gidişle.Ghajini'yi de izleriz.
![]()
3 saat mi?Harika bir film. @Tolstoyevski sonunda izledim filmi.
Film çok farklı, eğlendiren, duygulandıran bir çok olayı iyi yansıtmış bir film. Hemen ilk dakikalarda insanı içine çekiyor. Tek eleştireceğim kısım süresinin uzun oluşu. Film sıkmıyor ama 3 saat çok fazla.
Oyunculuklar çok iyiydi, filmde verilen mesajlar çok yerindeydi.
Bu şarkıyı çok beğendim ve bağlı olduğu sahne ise en duygulandığım sahne oldu.
9.5/10
Atlamadan her detayını izlemek istedim. Müziğide güzeldi3 saat mi?Dans sahneleri atsan 2 saate düşürürdün aslında
![]()
Buna katılmıyorumssss. Filmle hiç bağlantısı yok o dans kısımlarınınAtlamadan her detayını izlemek istedim. Müziğide güzeldihem duygusallık dozunun ayarlanması için onlarda şart
![]()
Bugün canım her dakikayı izlemeyi istedi aaaaaaa yeterssssBuna katılmıyorumssss. Filmle hiç bağlantısı yok o dans kısımlarının1-2 sahne olsa neyse de 6-7 sahnede olması çekilmez yapıyor
![]()
Süreden dert yandın diye dedim yoksa 3 Idiots'un şarkıları sıkacak düzeyde değildi bence deBugün canım her dakikayı izlemeyi istedi aaaaaaa yeterssss
atlarsam önemli detayları atlamaktan çekindim artı şarkılar güzeldi![]()
Ben filmin başından sonuna kadar yerimden kalkmadım ondan sitem ettimSüreden dert yandın diye dedim yoksa 3 Idiots'un şarkıları sıkacak düzeyde değildi bence deAma diğer Hint filmleri için aynı şeyi söyleyemem
![]()