Biri Yüzme Havuzu mu Dedi.....!!!

Eyvallah kardeşim.
OKuyup,yorumlaman değerli.

3(Yerli Malı nede olsa)

Not: @Tolstoyevski 10. ya yolluyorum, mutasyona uğrayıp gelecek :F

Estağfurullah abi. :D

Dediğin gibi milliyetçi damarımız kabardı herhalde. :A

@Tolstoyevski gerekirse tüm vücudunu maske ile kaplar, virüsü kapmayan tek kişi olarak çıkar oradan. :A

Bu konuda @alperuz da iyidir bak.
Bence @Tolstoyevski bu havuzdan sağ çıkar ikiside.

İkisinden de ayrı ayrı anlıklar geldi abi. :A @Tolstoyevski @alperuz

Maskeli.jpg

Maske 2.jpg

Konu çok uzun ve ben bu ara üşengeçim :A
Eline sağlık @The_Erinch , okurum bir ara😊
Şimdi baktım @The_Erinch ben sahte havuza bakayım yeter :A en zararsızı o sayılır :A

Bu arada şu camdan havuzlar ürkütücü olsada güzel. Bizim burada bir bina var otel galiba o kısma hiç dikkat etmedim :A ve en üst katında camdan havuzu var ama havuzun büyüklüğünü bilmiyorum, sadece bir kösesini görebiliyoruz. Yazları yüzen kişileri görebiliyoruz. Onun bile ürkütücü olabileceğini düşünürken bunlar daha fena :A ben aşağısının görünmesinden çok camın kırılma ihtimalinden korkarım.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
@The_Erinch Çok iyi bir konu olmuş eline sağlık abi. Gerçekten tasarımsal olarak, mimari olarak bazıları müthiş. Doğal yollardan oluşanlar ise bambaşka müthiş. İnsanın canı çekiyor orda olsam da yüzsem diye ama işte dolar... :A

• Harika
Reactions: The_Erinch
Şimdi baktım @The_Erinch ben sahte havuza bakayım yeter :A en zararsızı o sayılır :A

Bu arada şu camdan havuzlar ürkütücü olsada güzel. Bizim burada bir bina var otel galiba o kısma hiç dikkat etmedim :A ve en üst katında camdan havuzu var ama havuzun büyüklüğünü bilmiyorum, sadece bir kösesini görebiliyoruz. Yazları yüzen kişileri görebiliyoruz. Onun bile ürkütücü olabileceğini düşünürken bunlar daha fena :A ben aşağısının görünmesinden çok camın kırılma ihtimalinden korkarım.
Elbette hepsi dikkat çekici ama sanırım ben doğal olan krater gölünden yanayım :) :)

• Beğendim
Reactions: Dosi
@The_Erinch Çok iyi bir konu olmuş eline sağlık abi. Gerçekten tasarımsal olarak, mimari olarak bazıları müthiş. Doğal yollardan oluşanlar ise bambaşka müthiş. İnsanın canı çekiyor orda olsam da yüzsem diye ama işte dolar... :A
Rica ederim Enescim.

Favorimiz 10. :D

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ama favorim krater gölü.

Ama şu Japonların Fake havuzuda dikkat çekici.

• Beğendim
Reactions: MEnes