TRT 1'in Yeni Formatı 'Türkan Hanım'ın Konağı' Dizisine Sürpriz İsimler!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1598261440181.png

Çekimlerine başlanan 'Türkan Hanım'ın Konağı' dizisi hakkında yeni detaylar belli olmaya başladı.

Yönetmenliğini Mehmet Atan'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Arzu Yanardağ, Mürşit Ağa Bağ, Ayşen İnci ve Buket Dereoğlu'nun yanı sıra genç isimlerin yer alacağı dizi her bölümünde örnek konu işlenecek.

Her hafta alanında uzman bir konuğun yer alacağı ve yenilikçi formatı ile dikkat çeken dizi "Hayat kadar gerçek masallar kadar sıcak bir konak: Türkan Hanım’ın Konağı…" sloganı ile yayına çıkmaya hazırlanıyor.

'Türkan Hanım'ın Konağı' yakında TRT 1'de!

Son düzenleme:
Ya bir fotoğraf vardı sanki buradan biri demişti Emel Göksu'ya benziyor masadaki kadın. Neyse işte keşke o da olsaydı dizide. Ama o fotoğraf sanırım fakeydi.

Aynen buydu. Sanırım Emel Göksu demişlerdi demeselerdi bile yakışırdı işte. Emel Göksu'nun adını mı ilk defa duydun? :A

Ayşen İnci'nin adı açıklanınca o olduğunu öğrendim, yoksa bende başkasına benzetmiştim zamanında. :A
Evet, Emel Göksu'nun adını ilk defa duydum. :F
Oya Doğan bu iş için program demiş, acaba dizi değil mi. (b)

Hem dizi, hem program deniliyor. Yenilikçi format olarak bashediyorlar.

Ayşen İnci'nin adı açıklanınca o olduğunu öğrendim, yoksa bende başkasına benzetmiştim zamanında. :A
Evet, Emel Göksu'nun adını ilk defa duydum. :F

Hem dizi, hem program deniliyor. Yenilikçi format olarak bashediyorlar.
Ona hiç benzemiyor ki. :A
Ben de o zaman duydum da onu nerede izledim de yakışacağını çıkarıyorum onu bilemedim. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy