Inter'i 3-2 mağlup eden Sevilla, UEFA Avrupa Ligi'nde 6. kez mutlu sona ulaştı.
Sevilla'nın gollerini Luuk de Jong (2) ve Diego Carlos kaydetti. Inter'in golleri ise Romelu Lukaku ve Diego Godin'den geldi.
Ben neden yokum?Inter daha güçlü görünüyor ama Sevilla demek UEFA demek... Hangi taraftayız @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai
Inter daha güçlü görünüyor ama Sevilla demek UEFA demek... Hangi taraftayız @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai
Sen oyunun tarafındasın çünküBen neden yokum?
Haklısın Şerlok beyciğim, Conte hocam bu oyunu bozacaktır...Bence Inter'in tarafında olmalıyız Utku beyciğim.
Haklısın,sorry 😂Sen oyunun tarafındasın çünkü
Haklısın Şerlok beyciğim, Conte hocam bu oyunu bozacaktır...
Ortada uefa kupası varsa ve finalde Sevilla varsa o maç tek ihtimallidirssssssss
Bazen konuşurken bile oluyor son 2-3 yıldır elimde değilsssSen de nereden bulaştın bu cümle sonuna ssss eklemeye?
İzlemiyorum ama Inter'i desteklerim ben.Inter daha güçlü görünüyor ama Sevilla demek UEFA demek... Hangi taraftayız @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai
Finali nasıl izlemezsin, sana hiç yakışmadıİzlemiyorum ama Inter'i desteklerim ben.
Sen oyunun tarafındasın çünkü
Haklısın Şerlok beyciğim, Conte hocam bu oyunu bozacaktır...
Keşke izlemeseydim ikinci yarıyı. Süper Lig topçularından daha çok yerde yatıyorlar. Numara bile yapamıyorlar zaten.Finali nasıl izlemezsin, sana hiç yakışmadı