Sohbet & Muhabbet Konusu

Beyler;
Ay sonundan itibaren Tenet,Mulan geliyor var mı bekleyiş; gidiyor muyuz maskemizi takıp 😉

@bazinga @MEnes @Sherlock @MasacRE @Tolstoyevski @Bully
TENET'e çıktığı ilk günün akşamında IMAX gidiyorum elbette... Mulan için düşünürüz, bakarız... :A
Tenet'e gidilir abi her türlü :A Mulan'a sanmıyorum ya, o büyük ihtimalle nete kalır :D
Koşa koşa, uça uça, maskelerimizi de takarak gideceğiz...
Al bunları içeriye al al.

@EGM @CIA @FBI @drfahrettinkoca

Biri tatil günlerinin neden çalışma günlerinden daha hızlı geçtiğini bilimsel olarak açıklayabilir mi? @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @bazinga @Bully @emreemreu @Yiğitt
Bugün iznimin 6. günü 🙄
Bana göre çok azımız işi, aşı, okulu tutkuyla çok severek yaptığımız için; yani çok büyük çoğunluk sevmeyerek para kazanma adına yaptığı için o “zorunluluk hali” zamanın daha yavaş aktığının algılanmasına neden oluyor. Evde uyumak, Gezmek, film izlemek ya da oyun oynamak ise tam tersi, bir tutku olduğu için zaman fuşşşşşş diye hızlıca akıveriyor gayri. :A (neden şiveye bağladım ben de bilmiyorum)

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Bana göre çok azımız işi, aşı, okulu tutkuyla çok severek yaptığımız için; yani çok büyük çoğunluk sevmeyerek para kazanma adına yaptığı için o “zorunluluk hali” zamanın daha yavaş aktığının algılanmasına neden oluyor. Evde uyumak, Gezmek, film izlemek ya da oyun oynamak ise tam tersi, bir tutku olduğu için zaman fuşşşşşş diye hızlıca akıveriyor gayri. :A (neden şiveye bağladım ben de bilmiyorum)
Son derece açıklayacı ve sade olmuş @Sherlock isteyince adamı bayıltmadanda yazabiliyor..

Sadece kapanıştaki "Fuşşşşş" kelimesine anlam erdiremedim ama herhalde ara ara kapı duvarla konuşurken kullandığı dil olsa gerek:F:F:F:F