The_Erinch
Favori Üye
Sende kafana estiğinde gidiyorsun..sende sağlam yaprak değilsin 😛Abi biz varız @Emre Ozansoy ben @12.Adam var
Sende kafana estiğinde gidiyorsun..sende sağlam yaprak değilsin 😛Abi biz varız @Emre Ozansoy ben @12.Adam var
Sende kafana estiğinde gidiyorsun..sende sağlam yaprak değilsin 😛
Birşey yapmadın ki yahu... kızınca gidiyorum diyorsun ya ( Gruptan)Ne yaptım ki abi ne dedim 🙄
@Sherlock Bugün karağaçlı koyundaydım. koyda güneş tersde duruyor..sağ tarafım kırmızı sol tarafım beyaz..
Birşey yapmadın ki yahu... kızınca gidiyorum diyorsun ya ( Gruptan)
ara ara dönüyorum oradanda...merak etme.O bir kere oldu bir daha yaptımmı sürekli yazıyorum ama cevapsız kalıyor sorularım
2.hafta daha sosyetik yerlere başlıyorum Ayvalık,Sarımsaklı,cunda,altınovaBütün Ören, Ayvalık koylarını gezeceksin herhalde abi ki en temizini yapıyorsun. Dikkat et çok yanma.
ara ara dönüyorum oradanda...merak etme.
bazende sorduğun sorunun cevabı aslında oluyor başka yerlerde neyseki @Emre Ozansoy sıkı takipçi,kaçırmıyor..benim adıma cevap veriyor vekilim benimO bir kere oldu bir daha yaptımmı sürekli yazıyorum ama cevapsız kalıyor sorularım
bazende sorduğun sorunun cevabı aslında oluyor başka yerlerde neyseki @Emre Ozansoy sıkı takipçi,kaçırmıyor..benim adıma cevap veriyor vekilim benim
TENET'e çıktığı ilk günün akşamında IMAX gidiyorum elbette... Mulan için düşünürüz, bakarız...
Tenet'e gidilir abi her türlü Mulan'a sanmıyorum ya, o büyük ihtimalle nete kalır
Al bunları içeriye al al.Koşa koşa, uça uça, maskelerimizi de takarak gideceğiz...
Al bunları içeriye al al.
@EGM @CIA @FBI @drfahrettinkoca
@Emre Ozansoy Sen nerede oturuyorsun Semt olarak ?
2.hafta daha sosyetik yerlere başlıyorum Ayvalık,Sarımsaklı,cunda,altınova
Biri tatil günlerinin neden çalışma günlerinden daha hızlı geçtiğini bilimsel olarak açıklayabilir mi? @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @bazinga @Bully @emreemreu @Yiğitt
Bugün iznimin 6. günü 🙄
Bana göre çok azımız işi, aşı, okulu tutkuyla çok severek yaptığımız için; yani çok büyük çoğunluk sevmeyerek para kazanma adına yaptığı için o “zorunluluk hali” zamanın daha yavaş aktığının algılanmasına neden oluyor. Evde uyumak, Gezmek, film izlemek ya da oyun oynamak ise tam tersi, bir tutku olduğu için zaman fuşşşşşş diye hızlıca akıveriyor gayri. (neden şiveye bağladım ben de bilmiyorum)Biri tatil günlerinin neden çalışma günlerinden daha hızlı geçtiğini bilimsel olarak açıklayabilir mi? @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @bazinga @Bully @emreemreu @Yiğitt
Bugün iznimin 6. günü 🙄
Son derece açıklayacı ve sade olmuş @Sherlock isteyince adamı bayıltmadanda yazabiliyor..Bana göre çok azımız işi, aşı, okulu tutkuyla çok severek yaptığımız için; yani çok büyük çoğunluk sevmeyerek para kazanma adına yaptığı için o “zorunluluk hali” zamanın daha yavaş aktığının algılanmasına neden oluyor. Evde uyumak, Gezmek, film izlemek ya da oyun oynamak ise tam tersi, bir tutku olduğu için zaman fuşşşşşş diye hızlıca akıveriyor gayri. (neden şiveye bağladım ben de bilmiyorum)