Baktım ne kadar sesleri evde olmadığım için anlamasam da tanıtım güzeldi. Yalnız Dilan'ın bir sahnesi var ki artık o sahneleri bırakmlaı neyse genel olarak beğendim işte. @Emre OzansoyDur birazdan bakayım.
Baktım ne kadar sesleri evde olmadığım için anlamasam da tanıtım güzeldi. Yalnız Dilan'ın bir sahnesi var ki artık o sahneleri bırakmlaı neyse genel olarak beğendim işte. @Emre OzansoyDur birazdan bakayım.
Baktım ne kadar sesleri evde olmadığım için anlamasam da tanıtım güzeldi. Yalnız Dilan'ın bir sahnesi var ki artık o sahneleri bırakmlaı neyse genel olarak beğendim işte. @Emre Ozansoy
Ay çok güzel bayıldım tanıtıma yaa
Aynen abla, bende beğendim. İlk teaser daha güzeldi ama bu da güzel. Başlasa da izlesek.
Bu daha iyi olmuş sanki ah evet ya hemen başlasa hatta
Ben ilk teaserı sevmiştim. Burak Tolga, Dilan hepsi harika. Ama keşke Tolga sadece 1 bölüm olmasaydı.
Keşke ama onuda Arızada izleyecez inşAllah
Aynen hadi tarz normal olsa da anlasak.Son iki projesinde de aynı tarz olması garip olmuş Dilan'ın. Tanıtımı bende sevdim, Tolga keşke bütün bölümlerde olsaydı.
Aynen hadi tarz normal olsa da anlasak.
Onun haricinde tanıtım güzeldi ve keşke Tolga tüm bölümlerde olsaydı kısmına katılıyorum.
Bende çok isterdim. Bu arada sadece ilk bölümde mi oynuyor 2 3 bölüm falan mı?Burak kadar çok gözükmese bile olurdu. En azından hayal sahneleri olabilir, flashback yapılabilir vs.
Bende çok isterdim. Bu arada sadece ilk bölümde mi oynuyor 2 3 bölüm falan mı?
Sonra Kadir noluyor diyecem de dizi daha başlamadı.İlk bölümde Ozan karakteri ile oynayacak, bölüm içerisinde ölecek ve yine aynı bölüm içerisinde Kadir olacak diye biliyorum. Daha da oynamaz herhalde.
Sonra Kadir noluyor diyecem de dizi daha başlamadı.
Aman izlerken görürüz.Tolga Sarıtaş'ın canlandırdığı karakter Burak Deniz'in canlandırdığı karakter oluyor, sonrası hakkında hiç bir fikrim yok.
Aman izlerken görürüz.
Ben de ilk başka Eylül Ekim gibi yayınlanır demiştim sana.Aynen, bu arada beklediğimden erken başlıyor. Ben 2021'e kalır demiştim bir ara sana.
Ben de ilk başka Eylül Ekim gibi yayınlanır demiştim sana.
Haklı çıktım.
Bunu herhalde sezon girince yayınlamak için bu kadar erken yayınladılar.Aynen. Alef'in çekimleri Kasım - Aralık gibi tamamlandı, Nisan ayında yayınlandı. Bunun çekimleri daha dün tamamlandı, 20 gün sonra yayınlanıyor.
Bunu herhalde sezon girince yayınlamak için bu kadar erken yayınladılar.