Çekirdeğimi aldım, izliyorum valla.
Çekirdeğimi aldım, izliyorum valla.
Hoşgeldin canım.Çekirdeğimi aldım, izliyorum valla.
Yasak Elma, bunun dizisi 8.Gün’ü bitirdi ondan bu kadar kuduruyor. Yalan mıyım @AseratNefret kusan ben değilim sensin burada. Günlerdir okuyorum konularda mesajlarını, hep bir sataşma, laf atma. İzlemiyor veya sevmiyor olman çirkinleşmeni gerektirmez bir diziye yahut oyuncuya karşı.
Evet yalansın.Yasak Elma, bunun dizisi 8.Gün’ü bitirdi ondan bu kadar kuduruyor. Yalan mıyım @Aserat
8. Gün en son 2’ye bölünüp gece geç saatte yayınlanıyordu. Yasak Elma da o sıralarda 5-6 reytingdeydi. Tabi kudurur.Yasak Elma, bunun dizisi 8.Gün’ü bitirdi ondan bu kadar kuduruyor. Yalan mıyım @Aserat
Bitirdi demeyelim de kellesini aldı diyelim şuna.Evet yalansın.
6.bölüm part 2 pazartesi 23.15’te final yapmıştı. Hala aklımda.8. Gün en son 2’ye bölünüp gece geç saatte yayınlanıyordu. Yasak Elma da o sıralarda 5-6 reytingdeydi. Tabi kudurur.
Diziye my karışmış.Bitirdi demeyelim de kellesini aldı diyelim şuna.
Kuyruk acısı var desene.Yasak Elma, bunun dizisi 8.Gün’ü bitirdi ondan bu kadar kuduruyor. Yalan mıyım @Aserat
Onur Saylak ın oyunculuğuu beğenirim Egemen karakterine yakışacaktır
Burcu’ma ve Buğra’ya yazık oldu ama @Aserat kaknemi için pek üzülemedim.6.bölüm part 2 pazartesi 23.15’te final yapmıştı. Hala aklımda.
Sen iyi niyetlisin de onun öyle olduğunu düşünmüyorum.
Aaa skandal. O da öyle ya deme öyle. Forumda en çok konuştuğum kişilerden biri gayet iyi biri.Sen iyi niyetlisin de onun öyle olduğunu düşünmüyorum.
Oyunculuğuna kimse bir şey diyemez abla ama Egemen olarak gelmesi şüphelendiriyor beni.
Niye şüphelendin ki
Oyuncu değişimleri diziyi kötü etkiliyor, Onur Saylak yeni bir karakter ile gelmeliydi diye düşünüyorum ben.
Gitme buralardan, Yasak Elma yorumlarız.Kuyruk acısı var desene.
Onur Saylak iyi oyuncudur dizi kötü yönde etkilenmez bence
Kuzgun'a katılmıştı en son, bitmişti dizi.