Halit Ergenç'ten Şok 'Ozan Güven' Açıklaması!

"Öyle bir karaktere sahip olduğuna hiç şahit olmadım. Mutlaka orada bir şey olmuştur"

Bunu nasıl tercüme edeceğim? Şiddet kullanan biri değil ama şiddeti kullanmaya mecbur bırakılmıştır?

Yakışmadı.

Bence iki taraflı bakın demeye getiriyo savunduğunu düşünmedim ben ya

• İlginç
Reactions: Dosi
Yanlış anlaşılmayayım elbette alnının akıyla çıkan bir durum yoktur şiddet yanlış Ozan güvene bende çok kızdım da ama yinede iki taraflı bakalım davanın sonucunu bekleyelim derim ben kesin konuşmamak gerek
İki taraflı bakılacak bir durum yok ki. Fotoğraflar, videolar ortada zaten.

images

Star TV'nin sevilen dizisi Babil'in başrol oyuncusu Halit Ergenç'ten dikkat çeken açıklama!

Ergenç, Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı için başrolleri arasında yer aldığı Babil'in yeni sezonunda kadro dışı bırakılan Güven'in ayrılığıyla ilgili gelen soruya tepki çeken bir cevap verdi:

Öte yandan aylar sonra bugün kameralara yakalanan Ozan Güven ise diziden ayrılığıyla ilgili sorulara yanıt vermezken sabırla yargı sürecini beklediğini belirtti.

Arkadaşı olabilir ama yine de kendisine yakıştıramadım bu açıklamayı.
Halit Ergenç’ten böyle bir açıklama beklemezdim hiç. Ne kadar yakın arkadaşı da olsa “alnının akıyla çıkacağı” bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Yuh be. Adamın en yakın kankası Cem Yılmaz bile savunamadı senin ne haddine savunmak?
Yazıklar olsun...
Arkadaşı ondan böyle bir şey beklemeyebilir. Ancak bu açıklama kesin suçsuz gibi savunarak yapmış doğru değil.
yazıklar olsun...
Adalet karinesini dikkate almayıp suçlamak kadar suçsuz olduğu kesinleşmeden savunmak da olmamış. Böyle bir yorumu beklemezdim :(
Çok yazık arkadaşın da olsa olay belli ve kadın en doğal haliyle fotoğrafları koydu bir de şuna takıldım "Alnının akıyla çıkacaktır." Alnında hala aksa çıkar alnının akıyla.
"Öyle bir karaktere sahip olduğuna hiç şahit olmadım. Mutlaka orada bir şey olmuştur"

Bunu nasıl tercüme edeceğim? Şiddet kullanan biri değil ama şiddeti kullanmaya mecbur bırakılmıştır?

Yakışmadı.
Halit Ergenç.. love finish.
Kardeşim dava sonucu belli olmadan net konuşmayın be. Davadan sonra istediğiniz kadar savunun veya laf sokun ama şu anda bunu yapmak hiç hoş olmuyor.
Yanlış anlaşılmayayım elbette alnının akıyla çıkan bir durum yoktur şiddet yanlış Ozan güvene bende çok kızdım da ama yinede iki taraflı bakalım davanın sonucunu bekleyelim derim ben kesin konuşmamak gerek

Halit Ergenç röportajıyla alakalı özür dilediği bir açıklama yapmış:

HalitErgencAciklama.jpg