Valla iyi olmaya çalışıyoruz, bildiğin üzere anneannemi kaybettim geçen hafta. Bizim için çok ani oldu. Herhangi bir rahatsızlığı yoktu, bir gün önce hep beraber yemek yiyip çay içmiştik. Ertesi sabah beyin kanaması geçirdiğini öğrendik, dört günlük yoğun bakım mücadelesini maalesef kaybetti. Şoku atlatmaya çalışıyoruz, kabulleniş gerçekten çok çok zor... Benim iznim bitmiş, tam işe başlamıştım ki bu olay oldu. Tekrardan izin aldım, pazartesi işe başlayacağım...
Biz planlar yaparken hayat da kendi planlarını yapıyor işte. Hani derler ya biz planları yaparken kader de gülermiş diye. Planım bu hafta tatile gitmek, yakın arkadaşımla ufak bir Ege turu yapmaktı. Tabi o da kaldı. Bazen yapacak, söyleyecek bir şey bulamıyor insan. Elden ne gelir, bundan sonrasına bakacağız...
Alarm olayına gelince ben hiç alarmla uyanmıyorum, sabah telefon sesleri beni hep ürkütür. Hep kötü haber gibi gelir, yatarken kapatır uyanınca da açarım. Öyle farklı saat vb. alarmlar da kullanmıyorum, vücut alışınca otomatik kalkılıyor zaten. İyi tatiller dilerim sana da.