Herkes Buraya Baksın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam ben daha bir şey demiyorum. Ben açıklamamı yaparım, kenara çekilirim. İsteyen devam eder, isteyen bırakır...

Bırakılacak bir durum yok. Dizileri FF olarak değerlendiriyoruz.

Tek kişi açması konusunu Fks14'e söyle.

OzaN da rahatsız olursa kilitler.

Bu kadar basit.

İşe bak arkadaş post kasılıyor veee sanane diye bir şey duyuluyor ve o kim ? bir velet. Sihirli Annem dizisi ile büyüyor. 12.000 mesaj yazmış zde. Post konusunda 1 numara.

Bende oy kull
ansamda karşıyım. Eskiden haberler ile coşan site şuanki durumu içler açısı. Düzelirse iyi olacak. Burası Forum yani çocuk oyuncağı falan hiç değil.

OzaN admin bu işe el atacağını düşünüyorum ki umarım yanılmam.

İşe bak arkadaş post kasılıyor veee sanane diye bir şey duyuluyor ve o kim ? bir velet. Sihirli Annem dizisi ile büyüyor. 12.000 mesaj yazmış zde. Post konusunda 1 numara.

Bende oy kull
ansamda karşıyım. Eskiden haberler ile coşan site şuanki durumu içler açısı. Düzelirse iyi olacak. Burası Forum yani çocuk oyuncağı falan hiç değil.

OzaN admin bu işe el atacağını düşünüyorum ki umarım yanılmam.

Sana veleti gösterirdim de msn'de tekrar ban yemek istemem :D

Sihirli Annem dizisini severim evet senin gibi boş işlerle uğraşmaktan iyidir :D

Post konusunda 1 numara değilim ben buralara gecelerimi verdim senin gibi günde 10 dakika girmedim aramızdaki fark normal.

Sana el atarım bir şimdi feleğin şaşar :D

tamam o zaman artık o konuya puan verin ama yorum yazmayın

bende emremreuya katılıyorum bana bu oy işi çok saçma geliyor ve hiçbirine oy kullanmayacağım isteyen kullanır onada karışmam[/FONT]

tamam herkesin yorumlarini ve kendi yorumumu dahil siliyorum o konularda. oldu mu ?

Sana veleti gösterirdim de msn'de tekrar ban yemek istemem :D

Sihirli Annem dizisini severim evet senin gibi boş işlerle uğraşmaktan iyidir :D

Post konusunda 1 numara değilim ben buralara gecelerimi verdim senin gibi günde 10 dakika girmedim aramızdaki fark normal.

Sana el atarım bir şimdi feleğin şaşar :D

Lan akıllı ol, senin aklını almayıda bilirim. sen sırıt daha sen bu forumda post kastın sadece. Sinirimi bozma lan benim! Bana laf yapma...

B
anlayın beni ben bu veletlerle uğrasım yok.

konularin hepsini silmedim, ama bir çogunu sildim. umarim herkesin istedigi olmustur. ve birdaha böyle yenilikler forum içinde yapmam.

konularin hepsini silmedim, ama bir çogunu sildim. umarim herkesin istedigi olmustur. ve birdaha böyle yenilikler forum içinde yapmam.

Senin şuanda yapmış olduğun yenilik mi ? Sesli güldüm. Sen şuanda resmen konu postu yapıyorsun.

Ne büyüttünüz ya yorumları silin tamam kilitleyin o konuları da tek oy atılsın :D

emreemreu uzatma daha fazla tamam artık kavga çıkarma OzaN gerekli işlemleri yapar :D

Ne büyüttünüz ya yorumları silin tamam kilitleyin o konuları da tek oy atılsın :D

emreemreu uzatma daha fazla tamam artık kavga çıkarma OzaN gerekli işlemleri yapar :D

1. Ben kavga çıkarmıyorum. Sadece bir şeyleri önlemeye çalışıyorum.
2. Forumun kalitesini artırmak hepimizin görevi, düşürmek değil.
3. İnşallah dediğin gibi OzaN admin böyle bir şey yapar.

ozan admin post diyorsa siler demiyorsa silmez fazla uzatmaya gerek yok

Şikayetler üzerine bahsi geçen konular silindi.

Bundan böyle bu tarz oylama etkinlikleri için özel izin alınması gerekir aksi takdirde etkinlik durdurulacaktır. Bilginize.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...