Herkes Buraya Baksın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,808
Puanı
1,060
Arkadaşlar 1 saattir site çok kötü durumda kalite bakımından. Bu ne ya! Post kasmak için mi siteye üye oldunuz ? Her yer puanla doldu. Site bu durumda yükselişe geçmez, düşüşe geçer. Benden söylemesi. Bırakın şu post kasmayı!

Hiçbir üst düzey yönetici bir şey dememiş sana ne oluyor :D

OzaN bir sakınca görmedi görse söylerdi :D

Sen ne yapıyorsun acaba 😉Bunlar post kasmak denmez sen o 6 bin kusur mesajın hepsini neredese yüzde 90'u post kasmandandır

Bazılara cesaret gelmiş ne yapacağını bilemiyorlar artık bunlar anket hiç kimseye sakıncası yok istemiyen oy atmaz o kadar

ne zamandır doğru düzgün giremiyorum çok geride kaldım biraz ilerlemem gerek ayrıca puan veriyoruz

Hiçbir üst düzey yönetici bir şey dememiş sana ne oluyor :D

OzaN bir sakınca görmedi görse söylerdi :D

1. Bende üst düzey yöneticilerden sayılırım. Üst düzey yöneticilerden birisi burada yoksa ben üst düzey yönetici olurum mod olarak.
2. Şuan hiçbir üst düzey yönetici açık değil.
3. Birisinin bu duruma dur demesi gerekiyordu. :)

1. Bende üst düzey yöneticilerden sayılırım. Üst düzey yöneticilerden birisi burada yoksa ben üst düzey yönetici olurum mod olarak.
2. Şuan hiçbir üst düzey yönetici açık değil.
3. Birisinin bu duruma dur demesi gerekiyordu. :)

Üst düzey yönetici OzaN'dır forumun kurucusu admini OzaN'dır.

Ayrıca bundan daha önce de böyle oylamalar yapılmadı mı? İlk defa mı oluyor böyle bir şey? Flood yapılıyor mu?

Bu soruların cevaplarını ver önce.

Post kasmak bunlara denmez Ozan adminden izin almıştır açan kişi sanada susmak düşer bu puan durumu çok saçma olmuş onuda söylemem lazım:D

Tamam istemeyen oy atmaz. Ama bunlardan rahatsız olanlar var. Kirlilik çıkıyor ortaya. TOP 15'in 11 konusu puan konusu.

Adminim bir sakinca oldugunu söylemedi, yoksa emin ol yayinlamazdim o konulari emreemreu.. Ben sadece yenilik gelsin diye, diger arkadaslarinda dizilere bakisini merak ettim..

Post kasmak demek forum oyunlarında boş mesaj atmak, demektir ya da başka bölümlerde.

Dizileri değerlendirmek post kasmak değildir.

OzaN da biliyor ve sakınca görmemiştir.

Burada kimseye laf düşmez, OzaN gelince kilitlerse kilitler.

Tamam istemeyen oy atmaz. Ama bunlardan rahatsız olanlar var. Kirlilik çıkıyor ortaya. TOP 15'in 11 konusu puan konusu.

Bak onda haklısın fakat post olmaz bunlar anca kirlilik olur:DPost kasıyor demen benide ilgilendiriyor orada attıklarımız mesajlar post kasmak değildir

@cevaa sen ve emreemreuu demedim sadece Emreemreuu dedim :D

Üst düzey yönetici OzaN'dır forumun kurucusu admini OzaN'dır.

Ayrıca bundan daha önce de böyle oylamalar yapılmadı mı? İlk defa mı oluyor böyle bir şey? Flood yapılıyor mu?

Bu soruların cevaplarını ver önce.

1. OzaN admin şuanda online değil.
2. Böyle oylamalar yapıldı ama düzen içinde yapıldı. Mesela oylamaları hep 1 kişi açtı. Bu konuda ise bir konuyu başkası bir konuyu başkası açıyor. Böyle iş olmaz. Her şeyin bir kuralı kaidesi var. :)

hepimiz post kasiyoruz bu bir gerçek hatta bunları yazarken bile mesaj sayımız artıyor

emreemreu onu Fks14'e söyle. Bu proje benim fikrimdi. Ama Fks14 gitti bir konu açınca ben hemen o da açmaya başladı OzaN da biliyor bunu :D

Fks14'ten alışıldık bir hareket :D

Tamam ben daha bir şey demiyorum. Ben açıklamamı yaparım, kenara çekilirim. İsteyen devam eder, isteyen bırakır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...