Kibar Ersinim benim 👏Hiç tanımadığın, bir kelime sohbet etmediğin biriyle iletişim kurarken "siz"li şekilde konuşmak daha uygun, ayrıca görgü kuralıymış sanırım.Kural olmasa da böyle davranırdım muhtemelen.
Kibar Ersinim benim 👏Hiç tanımadığın, bir kelime sohbet etmediğin biriyle iletişim kurarken "siz"li şekilde konuşmak daha uygun, ayrıca görgü kuralıymış sanırım.Kural olmasa da böyle davranırdım muhtemelen.
Daha izlemedim abi. Daha uygun bir zamanı bekliyorum.Yeri burası değilde aklıma geldi,izledin mi diziyi @DarkLegenD
Geç ama öz ısınanlardanım sanırım, karşılamamışım zamanındaSelamlar @Tolstoyevski 😊
Manisa'nın nemi burası yani İstanbul kadar beter değildir deniz olmadığı için, biz burada erimekten beter olduk... Bir de sıcak günler geride kaldı, sırada daha sıcak günler varOlsun 2 yıl sonra hatırlamanda güzel 😇☺️ @Tolstoyevski Bende uyuyakalmışım şimdi uyandım. MaşAllah 35 derece falan Manisa 🥴
Gel @Tolstoyevski cim özellikle Salı günü gel çok değil ya hava sıcaklığı 43 derece olacak sadece
Amin valla bizde durumlar farklı değil balkon cam açık vantilatör desen 3 te çalışıyor ama artık oda yıldı sıcak üfürmeye başladıŞuan 4 pencere, bir balkon kapısı açık... Ama tık yok dışarıda 😔😔😔 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🙏 @Tolstoyevski @Zeyno