Bilemiyorum. Çağatay, Kenan, Aras ve Haluk Bilginer'i destekleyen de çokNeyse her türlü Kıvanç Tatlıtuğ’un kazanması lazım
Bilemiyorum. Çağatay, Kenan, Aras ve Haluk Bilginer'i destekleyen de çokNeyse her türlü Kıvanç Tatlıtuğ’un kazanması lazım
Hem yakışıklılık hem de oyunculuk olarak açık ara Kıvanç umarım forum büyük bir hata yapmazBilemiyorum. Çağatay, Kenan, Aras ve Haluk Bilginer'i destekleyen de çok
Ben oyunculuğu oyluyorum 😎Hem yakışıklılık hem de oyunculuk olarak açık ara Kıvanç umarım forum büyük bir hata yapmaz
Ben de öyle yapıyorum ama oyunculuğu oylarken yakışılılığı da göz önünde bulundurması lazım insanlarınBen oyunculuğu oyluyorum 😎
E tabi. Ekran ışığı falan, o da önemli ama bence çoğu öyle zatenBen de öyle yapıyorum ama oyunculuğu oylarken yakışılılığı da göz önünde bulundurması lazım insanların
Kıvanç daha fazla öyleE tabi. Ekran ışığı falan, o da önemli ama bence çoğu öyle zaten
Kıvanç sonuna kadar oylayacağım isimlerden biri zaten ama ne kadar yarar bilememKıvanç daha fazla öyle